bugün
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- akp seçmeni16
- en toksik ilişkilerdeki seksin5
- hobi olarak seks yapmak5
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz7
- mesajlaşırken btw yazmak9
- river phoenix3
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- fatma betül sayan kaya43
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- arkadaşlar ben neden sallanmadım8
- ona bir şey söyle9
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- anın görüntüsü20
- göz teması kuramama9
- brokeback dagindan ev almak2
- the merich7
- akp'li biriyle siyaset konuşmak2
- saklama kabında sarma yapıp getiren oğlan5
- memesiz kadın6
- rüyamızda gördüğümüz kişilerin bizi düşündüğü4
- piçlerin insanlığa katkıları2
- yazarların güncel flört listesi5
- karadenizli biriyle evlenmek2
- saç ekimi3
- dünyanın en ucuz benzini türkiye de7
- carnage olmak2
- first dateye damatlık giyip gitmek3
- yazarların başarılı olduğu konular8
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey14
- tekerlek toplayan cocuk18
- 1 haftada 5 kilo vermek3
- salat namaz değildir8
- entarisi ala benziyor2
- bekir bozdağ5
- yapay zeka sözlük yazarı2
- türklerin başarılı olduğu konular9
- lazika çay2
- italyanların başarılı olduğu konular6
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir6
- güldürülmesi kolay biri olmak4
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın9
- testosteron2
- hamsili cilt kremi9
- kedi yada köpeği olmayan kadın6
- minyon tipli erkek olmak2
- ebemin iyi olduğu konu3
- kısa boylu insan egosu2
- anti christ4
siyasal islamcı, fetöcü, göt kılı şakirtlerin uydurma tarihlerinde bahsettikleri yalandır.
sol freymde son yarım saattir ard arda bu konu üzerine başlıklar açılıyor, yorumlar yapılıyor maksatlı olarak.
hepsi ya-lan...kaynak götüm yalanı hemde...
arkadaşlar rize bombalanmamıştır...
bu yalan tamamen rizelilerin göt korkusu ile uydurdukları bir yalandır.
olayın aslı şudur ki, rizeliler o dönem şapka takmayız deyip "din elden gidiyor" ve "halife isteriz" naralarıyla şeyh sait isyanına destek veriyorlar.
bir yanda genç cumhuriyet, bir yanda ingiliz işbirlikçisi şeyh sait, diğer yanda onların işbirlikçisi potamyalılar(rize)...
tabi hükümet hemen tertip alıyor ve hamidiye zırhlısı rize açıklarına gönderiliyor.
başlıyor toplarını ateşlemeye.
lakin hamidiye zırhlısının yaptığı yegane şey ise kuru sıkı bombalama.
kıyıya düşen tek bir şarapnel parçası yok, bombalama neticesinde burnu dahi kanayan yok. lakin hamidiye'nin toplarından çıkan seslerden altına kaçıran binlerce tabansız var...
hülasa, hamidiye'nin kuru sıkı bombalaması sonrası o meşhur "atma hamidiye din kardeşiyiz" türküsü yazılıyor.
dediğim gibi, tek bir şarapnel bile düşmemiş rize sahillerine, zaten düşmüş olsaydı bunu bugün gösterirlerdi bu yalanı ortaya atan ahlaksızlar.
hadi bana bir tane isabet alan bina, toprağa düşen bir tane top mermisi, şarapneli göstersenize?
o kadar ağır bombardıman(!) sonrası muhakkak bir iz vardır değil mi?
ulan bugün o rize denilen yerde aç karnınızı doyurabiliyorsanız bu bile atatürk sayesindedir.
araştırın bakalım rize'de 100 sene önce çay ekimi var mıydı? dedelerinizin çay tarlaları var mıydı? çayı rize'ye kim getirdi.
görsel
atatürk'e şükran duyacakları yerde yalan tarihle iftira atıyor nankörler...tabi rize'de adam gibi adam, insan gibi insanlar da var ve sayıları hiç de azımsanacak kadar az değil, onları tenzih ediyorum.
ha bir de bu rizelilerin rus işgalinde sergilediği efsane mücadele(!) var.
bir de yunan averof zırhlısını karşılamaları var...
hamidiye'ye türkü yakan rizeliler, yunan averof zırhlısına yiyecek içecek taşıyordu sandallarla. averof için neden türkü yakmadınız???
kafamı bozarsanız onları da yazarım, daha beter rezil olursunuz...
#tarih
sol freymde son yarım saattir ard arda bu konu üzerine başlıklar açılıyor, yorumlar yapılıyor maksatlı olarak.
hepsi ya-lan...kaynak götüm yalanı hemde...
arkadaşlar rize bombalanmamıştır...
bu yalan tamamen rizelilerin göt korkusu ile uydurdukları bir yalandır.
olayın aslı şudur ki, rizeliler o dönem şapka takmayız deyip "din elden gidiyor" ve "halife isteriz" naralarıyla şeyh sait isyanına destek veriyorlar.
bir yanda genç cumhuriyet, bir yanda ingiliz işbirlikçisi şeyh sait, diğer yanda onların işbirlikçisi potamyalılar(rize)...
tabi hükümet hemen tertip alıyor ve hamidiye zırhlısı rize açıklarına gönderiliyor.
başlıyor toplarını ateşlemeye.
lakin hamidiye zırhlısının yaptığı yegane şey ise kuru sıkı bombalama.
kıyıya düşen tek bir şarapnel parçası yok, bombalama neticesinde burnu dahi kanayan yok. lakin hamidiye'nin toplarından çıkan seslerden altına kaçıran binlerce tabansız var...
hülasa, hamidiye'nin kuru sıkı bombalaması sonrası o meşhur "atma hamidiye din kardeşiyiz" türküsü yazılıyor.
dediğim gibi, tek bir şarapnel bile düşmemiş rize sahillerine, zaten düşmüş olsaydı bunu bugün gösterirlerdi bu yalanı ortaya atan ahlaksızlar.
hadi bana bir tane isabet alan bina, toprağa düşen bir tane top mermisi, şarapneli göstersenize?
o kadar ağır bombardıman(!) sonrası muhakkak bir iz vardır değil mi?
ulan bugün o rize denilen yerde aç karnınızı doyurabiliyorsanız bu bile atatürk sayesindedir.
araştırın bakalım rize'de 100 sene önce çay ekimi var mıydı? dedelerinizin çay tarlaları var mıydı? çayı rize'ye kim getirdi.
görsel
atatürk'e şükran duyacakları yerde yalan tarihle iftira atıyor nankörler...tabi rize'de adam gibi adam, insan gibi insanlar da var ve sayıları hiç de azımsanacak kadar az değil, onları tenzih ediyorum.
ha bir de bu rizelilerin rus işgalinde sergilediği efsane mücadele(!) var.
bir de yunan averof zırhlısını karşılamaları var...
hamidiye'ye türkü yakan rizeliler, yunan averof zırhlısına yiyecek içecek taşıyordu sandallarla. averof için neden türkü yakmadınız???
kafamı bozarsanız onları da yazarım, daha beter rezil olursunuz...
#tarih
Gündemdeki Haberler