bugün

new star soccer 4

az önce kısa süreliğine inceleme fırsatı bulduğum new star soccer serisinin son halkası. henüz tek bir maça çıktım hiçbir özelliği olmayan, 15 yaşında bir velet olarak. hiçbir şey yapamadım tabi, 30. dakikada da çıktım oyundan. her ligde böyle midir bilmiyorum fakat bende oyun nisan ayından başladı. rusya kupası'ndan da elendik, lig kasım'da başlıyor. yani önümde uzun bir boşluk var. bu boşluğu antrenman yapıp güçlenerek değerlendirmeyi düşünüyorum ben. efendim oyun hakkında konuşacak olursak,

arayüz insanı acayip yoruyor ve karmakarışık. bir müzik var evlerden ırak, iğrenç. maç dışında sesi kapatarak oynamak en güzeli. oyuna alışmak kolay ama önyargılı olmamak gerek. ben ilk açtığımda bu ne mna koyim diyerek kapatmıştım, canım sıkıldı birkaç dakika kurcaladım ve buldum neyin ne olduğunu. bunlar sayılabilecek en kötü özellikler. bunun yanında top ve oyuncular çok küçük gözüküyor maçta, neden onu anlayamadım ama baya küçükler. nss 3'te daha bir keyifliydi maçlar. oyun sistemi değişmemiş ama daha bir afilli maçlar. seyirciler falan, stadyumda bir maç oynandığının farkına varıyor insan. nss 3'teki gibi yeşilliğin üzerinde top oynanmıyor. ama yine de anlaşılabilir arayüzüyle nss 3'ü aratacak gibi.

oyunun en güzel yönü yeni başarılar eklenmiş olması. achievements bölümünde birçok hedef var. milyoner oldum, ilk milli maçımı oynadım, milli maçta hattrick yaptım gibi; çok fazla, sanırım 100 tane falan vardı. oyunu daha oynanabilir kılıyor bunlar, hepsini bitirmeden bırakmam diyiveriyor insan. bir amaç var en azından. daha gerçekçi yapılmış bir oyun. oyunculuk duygusunu daha iyi yaşatıyor.

fark ettiğim en güzel "süperlik" antrenman olayında oldu. 100$'a enerji içeceği alabiliyor ve 5000$'a da doping alıp çılgın atabiliyoruz. artık eskisi gibi zorlaşan görevler yok. dribbling antrenmanına gittim ben, 70 saniye süreniz var ve birsürü koni var. konilerin arasından geçince 5 puan alıyorsunuz. 100 puan dribbling yeteneğinizi +1 artırıyor. süper gerçekten.