bugün
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- ioçke'nin elleri4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- abd vizesi4
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- vantilatörü kendine çevirmek6
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel3
- özlenen hissiyatlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı3
- ruh hastası olan yazarlar6
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- dinsize inanır mısın17
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- gocu meme ucu5
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- salak yazarlar7
- pandela6
- kültürün bireyi boğması2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- geceye bir şarkı bırak22
- çerkez ethem3
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- yorgun mermi4
- atatürk ün en büyük hobileri2
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yazarların kendileri hakkındaki gereksiz bilgiler3
- gece gece uzun entry giren yazar2
Rahmetli Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlatan MHP parti başkanı.
Dün çıkıp akp için yolsuzluk suçlaması yapıp "ne hortumu, bunlar kanalizasyon borularını kendini bağladılar" diyen kişi olarak; bugün akp için oy istemesi ve şişli de veya Beyoğlu'nda AKP'li bir belediye başkanı seçmezsek Türkiye bölünür diyen parti başkanıdır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderini Tekirdağ da bir ilçe belediye başkanının kaderine bağlanmasını, ülke olarak ne hale geldiğimizi, bunun sorumlusu olarak şimdiye kadar kendisinin de bulunduğu gelmiş geçmiş idareciler olduğunu itiraf eden söylemler bu ülkeyi ne kadar zavallı ülke varlığı pamuk ipliğine bağlı aciz gösterdiğini göremiyor.
Açılım sürecinde Türkiye'nin bölünmesine neden olacak akp diyen akp için hainlik suçlaması yapan da kendisidir ki bu konulara girmeye gerek yok.
Bu eleştirme değildir.
Her insan yanılabilir.
Binlerce ülkücü genç öldü, yaralandı, hapis yattı, eğitimi iş hayatı bitti geleceği karardı, ailesi dağıldı. Tıpkı solcu devrimci gençler gibi...
Tüm bunlar akla gelince MHP parti başkanı denmiştir.
Lider de hata yapar.
Liderliğinin sorgulanmaması için ilk önce akp için söylediği yolsuzluk ihanet vb sözler için özür dilemeli. Yanıldım demeli ve sonra akp için oy istemeli.
Sonra istifa etmelidir.
Bir dava adamı, lider olarak gönlümüzde ve Türk siyasetinde anılması için.
MHP, ideoloji doktrinler çerçevesinde kurulmuş bir parti ve bu parti ile aynı düşünce idealler için bedel ödemiş insanlar hatırına...
Dün çıkıp akp için yolsuzluk suçlaması yapıp "ne hortumu, bunlar kanalizasyon borularını kendini bağladılar" diyen kişi olarak; bugün akp için oy istemesi ve şişli de veya Beyoğlu'nda AKP'li bir belediye başkanı seçmezsek Türkiye bölünür diyen parti başkanıdır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderini Tekirdağ da bir ilçe belediye başkanının kaderine bağlanmasını, ülke olarak ne hale geldiğimizi, bunun sorumlusu olarak şimdiye kadar kendisinin de bulunduğu gelmiş geçmiş idareciler olduğunu itiraf eden söylemler bu ülkeyi ne kadar zavallı ülke varlığı pamuk ipliğine bağlı aciz gösterdiğini göremiyor.
Açılım sürecinde Türkiye'nin bölünmesine neden olacak akp diyen akp için hainlik suçlaması yapan da kendisidir ki bu konulara girmeye gerek yok.
Bu eleştirme değildir.
Her insan yanılabilir.
Binlerce ülkücü genç öldü, yaralandı, hapis yattı, eğitimi iş hayatı bitti geleceği karardı, ailesi dağıldı. Tıpkı solcu devrimci gençler gibi...
Tüm bunlar akla gelince MHP parti başkanı denmiştir.
Lider de hata yapar.
Liderliğinin sorgulanmaması için ilk önce akp için söylediği yolsuzluk ihanet vb sözler için özür dilemeli. Yanıldım demeli ve sonra akp için oy istemeli.
Sonra istifa etmelidir.
Bir dava adamı, lider olarak gönlümüzde ve Türk siyasetinde anılması için.
MHP, ideoloji doktrinler çerçevesinde kurulmuş bir parti ve bu parti ile aynı düşünce idealler için bedel ödemiş insanlar hatırına...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar