bugün

yazarların hissettiği en şiddetli fiziksel acı

Bundan üç sene evvel lys sınavından bir hafta önce halıya düşmüş bir iğne ayak başparmağıma saplanıp bir parçası içinde kırıldı. ertesi gün hastaneye gidip bir sonraki gün için ameliyata randevu aldık. Ameliyattan önce her ayağımı yere bastığımda ameliyatın ardından da uyuşturucunun etkisinin geçmesiyle beraber çok acı çektim. Ama çektiğim en büyük acı ameliyattan sonraki ilk geceydi başıma gelen şeydi.
Ayağımın altına yastık koydum ağrı kesicimi aldım vs derken mükemmel uyku pozisyonumu aldım. Ancak unuttuğum bir şey vardı ki ben uyurken sabit durmuyorum.-hangimiz duruyoruz ki- Ameliyatlı başparmağımı duvara öyle bir sert vurdum ki gece saat üçte acıdan bağıra bağıra uyandım. Yaklaşık iki saat boyunca da acıdan duramadım. Acıdan bayılayım istedim, olmadı. Ama bunu bir sonraki kazamda başardım.

Yukarıda bahsettiğim olaydan bir sene sonra kuzenimle beraber dağa çıkmaya karar verdik. Plan program hazırlanmış bir şekilde yolculuğumuzu yaptık, dağın tepesinde o güzel manzaranın tadını çıkardıktan sonra inişe başladık. ve benim için her şey kabusa döndü. Yaprakların arasına karışmış dümdüz eğimli bir taşın üzerine basmamla beraber sağ ayağım havaya doğru yaklaşık yarım saniye süren bir yolculuğa çıktı. Tahmin edileceği üzere afedersiniz göt üstü yere oturdum.Ardından acı içerisinde etrafta koşturmaya başladım. Bu sırada kuzenim hiçbir şeye anlam veremeden beni izledi. Asıl acı daha sonraydı. O an kazanın sıcaklığıyla çektiğim acı hiçbir şeymiş, onu gece öğrendim.

Bu kazanın gecesi de ağrı ile uyandım. Yok yerimde duramıyorum ağrı kıvrandırıyor, ama uykum da var. Kalktım bi yüzümü yıkayayım kendime gelirim belki dedim. Güç bela yüzümü yıkadım musluğu kapattım ardından her şey karardı. Uyandığımda kapı eşiğinde yığılmışım. Acıdan bayılıp yine aynı acıdan uyandım. Kalktım güç bela yatağıma gidip yattım ve yine bayılmış olacağım ki nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum.

O düşüşüm kuruk sokumu kemiğimin eğilmesine sebep olmuş yaklaşık 15 gün ağrı kesiciyle yaşadım.