bugün

iyi parti

hükümet ve mhp kandile operasyon yapıp boş dağlara bayrak dikecekler. 2. tura yakın. niye boş dağlar? çünkü bu teröristlerin elebaşları suriyedeki abd üslerinde keyifleri yerinde. piyonları öldürmek bir işe yaramaz o beyni yok edeceksin önce.

milliyetçi oylara gözünü diken cumhur ittifakı kandile bayrak dikme şovuyla taçlandırmak istiyor. bunun önündeki en büyük engel iyi parti ve meral akşenerdir. 2002 den beridir tek başına iktidardasınız neden kandile 16 yıldır operasyon yapmadınız da seçime kısa bir süre kala kandile operasyon yapma ihtiyacı duydunuz. zaten elebaşları suriyede abd üslerinde 5 yıldız otel konforunda yaşıyorlarken kandile bayrak dikerken şehit olan mehmetçiğin hesabını kim verecek? seçim bittikten sonra şov bitirilip kandilden çekildikten sonra pkk tekrar kandile gelmeyecek mi? pkk zaten ağırlığını suriyeye vermiş 3-5 teröristi öldürüp sırf seçim için millitetçi oyları almak ahlaksızlıktır.

işte bu seçim yatırımının önünde en büyük engel meral akşener ve gerçek milliyetçilerdir.

bu teröristler artık dağda değil sınırımızın dibinde abd bayrağının altında bize bakıyorlar.

menbiçe neden operasyon yapılmıyor? pkk, kuzey suriyede. kandilde kaç kişi kaldı allah aşkına? kuzey suriyeye operasyon yapsana bizim asıl ihtiyacımız olan şey bu. kuzey suriyeye yapılacak operasyon pkkyı bitirir.