bugün

buradan muharrem ince ye sesleniyorum

Samimiyetine zerre güvenmediğim siyasetçi. Tayyip Erdoğan ile gerek kişilik, gereken tavır vs. olarak hemen hemen her anlamda anormal bir benzerlikleri var. Egoları ikiz kardeş gibi.

Adaylıktaki amacı ve/veya siyasette bulunma amacı ülke ve millet adına hizmet, vatanseverlik gibi erdemler değil, kendi egolarını tatmin etmek.

Ancak; CHP, Saadet, iYi PArti vb. kontrolünde olacağı için hiç bir zaman RTE gibi bir şeye dönüşme şansı istese dahi yok, anında yıkarlar adamı!

Haliyle sırf AKAPEDEN/RTE'den daha az zarar verebileceği için 2. Tura kalırsa illa oy vereceğiz, ancak kalabileceğini hiç sanmam.

M ince de tıpkı Kılıçtaroğlu ve diğerleri gibi 16 Senedir AKAPE'YE karşı sözde muhalefet yürütüyor.

Bir atasözü var; "Yaptıkların, yapacaklarının teminatıdır"! Bu zamana kadar CHP'nin 2. yetkili ve en çok konuşan şahsiyeti olmasına rağmen ne yaptı ki bundan sonra da yapsın!

Bütün siyasi söylemlerini, apğzından çıkan herşeyi dikkatli takip ederseniz twitter'da başkalarının attığı twittleri alıp bazen hi değiştirmeden kendi söylemi gibi söylemesidir. ÖZellikle 50 Yaş ve üstü CHP seçmenine karşı en çok kullandığı taktiktir. Ağzı iyi laf yapıyor" dedikleri tamamen bundan ibarettir! Yoksa aklı selim, en az lise mezunu, 50 yaş altı ve biraz olsun iç ve dış siyasetle ilgilenen, etrafındaki dünyada olup bitenden haberdar hiç kimseyi hiçbir şeye ikna edemez.

Seçilirse de cani gönülden kendisine oy veren en fazla % 18 olduğu halde sırf AKAPEYi göndermek için kendisine oy vererek yüklenecek iYi PArti ve Saadet sayesinde % 51 gibi bir oyla seçilmiş olacak.

Ancak, AKŞENER karşısında oy alma şansının olmadığı aşikar.

Dediğim gibi "Yaptıkların YApacaklarının Teminatıdır".

Akşener tek başına bir parti kurup 6 ay içerisinde bu partiyi neredeyse Ana MUhalefet haline getirdi, kurulduğu 30 gün içinde o yoranı % 18'lere fırları, 5. Ayda % 22 civaarı! 6 Ayda 81 ilde ve 400 üzeri ilçede teşkilat kurdu, gençlik kolları kurdu, partiye bağlı bir çok farklı örgüt ortaya çıkardı.

ÜStelik bütün bunları Ohal döneminde 16 Yıllık ülkenin bütün kaynaklarını hunharca kullanan AKAPE gibi bir hukümety döneminde bunca engele rağmen başardı.

Üstelik rakipleri; A-) 16 Yıllık iktidar AKAPE ve kökleri ta 70 yıldan geriye dayanıyor! B-) MHP kökleri minimum 6o yıl öncesine dayanan parti. C-) CHP; Cumhuriyeti kuran Atatürk ve Türklerin kurduğu 100 Yıllık CHP'yi elinde tutan CHp yönetimi! D-) Silah zoru ve feodal kölelik ile zorla oy toplayan, ABD, israil, Almanya, ingiltere gibi güçlerin tamamının maddi, manevi, politik vs. her tür desteği verdiği ve arkasında 15 Bin Silahlı teröristi olan PKK olan HDP!

Bu partilerin bazıları ile işbirliği içinde olsa da sonuçta ötw yanda da eş zamanlı rakipleri!

Ve kadın tek başına Cumhurbaşkanlığı için en fazla oy potansiyeli olan, AKAPE ve yandaşlarını korkudan her yolu deneyecek kadar titrer hale getiren, kurduğu yepyeni parti ile MUhalefet olmanın da ötesinde geçip direkt iktidarla boy ölçüşen bir partinin ldieri haline geldi!

Bunları günde ortalama 2 il ve yaklaşık 5 ilçe ve 20'ye yakın Köy/Mahalle gezerek yaptı ve hala da yapmaya devam ediyor.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'ya kimse gitmezken, veya gidemezken; Akşener yanında 2 koruma ile, kurşun geçirmez yelek dahi giymeden Mardin Kızıltepe, Hakkari Yüksekova, Tunceli vb. bütün illerde halkın içinde tek başına dolaştı, çiftçisdinden öğrencisine herkes ile tek tek oturup dertlerini dinledi, raporları, çözüm önerileri hazırlattı, devlet politikasına dönüştürmek için kurulmuş ekiplerine yapılandırmak üzere teslim etti.

Siyasilerin aklına şimdi Güneydoğu'ya gitmek geldi. Onda da şehir merkezine gidip, etrafta 20 Bin partili ile kurulu sahne üstüne çıkıp slogan atıyorlar.

AKşener'in yaptıkları da "yapacakları ve yapabileceklerinin teminatıdır".

6 Ayda bu şartlarda böyle bir başarıyı elde eden insan, 6 Yılda Türkiye gibi bir ülkeyi naıl bir seviyeye çıkarabilir bir düşünmek gerekir.

Halk zaten bunu düşünüyor ve görüyor...