bugün

seda yelkenci

hem terörist hem feminist hem de iftiraci.

twitter aleminde gerçeği olarak aktarılan bu olay: Bu f*ministin, Sevgilisi ya da sevgili adayı varken Bir herifle içip, flörtleşmesinden ibaret burda bir sıkıntı yok ama Sonra bu ve tayfasi o herife, sakin ola hewal beni silktiğini sevgilime söyleme yoksa seni tüm turkiyeye tecavüzcü diye linç ettirim diye santaj yapıyor.

Herif ise bu aldatma olayını gidip diger erkeğe anlatınca, bu orta doğulu, içtiği herife aşağılıkça bir karalama kampanyasi başlatıyor.. hem de en primlisinden.

Sokak ortasında bu tacizcidir diye çocuğu dövmeye ve halktan da destek alıp hastanelik etmeye çalışıyorlar ve bunu videoya alıyorlar. Durduk yere tacizci iftirası atıp, birlik olmuş sokak hayvanları gibi cırtlak seslerle çocuğa hem iftira atiyorlar hem de linç ediyorlar..

Ve bu olay sanal alemde de, her feministin sahip olduğu vizyozsuzluk, zihinsizlik ve kadın beyan esastır deniliyor buna ama asıl olay, kadının amı varsa o zaman her dediği doğrudur! olan aşağılık bir Zihniyetle linç edilmeye çalışıyor..

Tabi bu iftira, çocuğun whatsapp mesajlarını saklamasıyla bu kürt kızının elinde patlıyor, rezil oluyor.. lakin arsız bunlar efendiler. yaptığı tum iftiralara, iki yüzlülüğe rağmen hala ataerkil sostoomm, erkeklere ölüm diye ortalikta dolanabiliyorlar. Tum pislikleri gün yuzune cikmisken bunu da hala savunabilecek aşağılık tipler var. Çünkü amı var, hmm. asfdgf.

Düşünün ki çocuk o konuşmaları saklamasaydı neler olacakları.. çocuğun tüm hayatı kararıp mahkemelerde sürünecek, aylarca yargılanıp suçsuz olduğu anlaşıldığında ay pardon deyip salınacak ama buna rağmen sosyal medya da, bak tecavüzcüyü salıyorlar diye her zaman yapılan, kadin beyani esastir orospu çoğunluğuna maruz kalacaktı.

alın size kadınlar, alin size günümüz aşağılık feminizminin asıl ıstediği..

kadın haklarını kendi kıçından ibaret görenler, kadın haklarına en büyük darbeyi vuranlardır! ve o kıçlarına, kendileri ''isteyerek'' soktukları her penis ile erkeklere nefret? kendi aşağılık kompleksli ruhlarında da bir pislik ortaya çıkarıyorlar.

sayın b a y a n lar, aşağılık varlıklar olmadığınızı kabul edin ve rahatlayın. bu kompleks nereye kadar gidecek böyle? ahah.
güncel Önemli Başlıklar