bugün
- ağlamamak için kendini tutmak12
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- sigortalı bir iş bul çalış4
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak4
- yalnız yaşamak4
- e'e f e5
- ctrlx22
- parcalandim toparlanamiyorum5
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- gürcistan22
- içim yanıyor be sözlük7
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- geçmişe özlemle bakmak3
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- güneş4
- lahmacunu elle yiyen kız14
- hewal ebo18
- insanların akıl vermesinden yorulmak2
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- hiç tadın tuzun olmaması3
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- türk düşmanları4
- judas2
- kuran da namaz yok21
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- sözlükte kesme işareti olmaması3
- ilgi isteyen kız16
- ismail alpen'in yazılımcı olduğu gerçeği3
- güzel yüzlü kadınlar2
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı5
- intihar2
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek3
- asansörde kalmak7
- borcunu ödemeyen insan3
- türkçedeki garip kelimeler2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- mutlakbutlan2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- sözlükte kavga etmek6
- beşiktaş'ın uefa avrupa ligi rakibi2
- sözlüğe gelmesi gereken mükemmel şeyler2
- yürüyememek2
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- cendere calarken entry girmek4
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
Corporate music'in son temsilcisi. Maalesef ki iyi müzik diye bunları yutturuyorlar artık. Seçme şansınız bile yok bu dönemde. Mesela U2'nun son albümü iPhone tarafından milyonlarca iPhone sahibinin belleğine sessiz sedasız yüklenivermişti. itiraz edenlere ama bedava yaa dedi ilk önce Bono, Sonra baktı insanlar bunu yemiyor bu sefer Apple, sitesine indirilen albümü silme yazılımı koydu vs.
işte durumlar böyle. Artık yetenekli, içinden gelerek, kendini dünyaya müzik yoluyla ifade etmek isteyenler değil dev kuruluşların (sony, Apple vs) kendilerine nasıl daha çok para kazandırabiliriz amacıyla güttüğü proje isimler var sahnede.
Bir dönem black eyed peas'ti bu isim; sonra pitbull oldu, arada bir yığın abuk sabuk dj. şimdi de Taylor Swift. Bir de Lorde diye bir isim dolanıyor ortalıklarda. Sesler biraz ortalamanın üstünde, ama zaten ses kötü olsa bile vocoder diye bir şey var. Senin benim gibi cırtlak seslileri bile Elvis seviyesi olmasa bile bir Selçuk Ural seviyesine çıkarabilir.
Sözler ergen, şarkılar 80lerden arak, düzenlemeler yaratıcılıktan uzak. Arada belki kendi yeteneğini göstermek istese de izin vermeyen plak şirketleri vs Son dönemlerde plak şirketlerine istediğini yaptırabilen tek kişi Lady Gaga idi; onu da farkındaysanız çabucak söndürdüler.
Hiç sevmediğim halde R&b sanatçılarını takdirle karşılıyorum. Hala içlerinden gelen müzikle kendilerini gösteriyorlar. Underground gruplara da selam çakmak lazım tabi bu arada.
işte durumlar böyle. Artık yetenekli, içinden gelerek, kendini dünyaya müzik yoluyla ifade etmek isteyenler değil dev kuruluşların (sony, Apple vs) kendilerine nasıl daha çok para kazandırabiliriz amacıyla güttüğü proje isimler var sahnede.
Bir dönem black eyed peas'ti bu isim; sonra pitbull oldu, arada bir yığın abuk sabuk dj. şimdi de Taylor Swift. Bir de Lorde diye bir isim dolanıyor ortalıklarda. Sesler biraz ortalamanın üstünde, ama zaten ses kötü olsa bile vocoder diye bir şey var. Senin benim gibi cırtlak seslileri bile Elvis seviyesi olmasa bile bir Selçuk Ural seviyesine çıkarabilir.
Sözler ergen, şarkılar 80lerden arak, düzenlemeler yaratıcılıktan uzak. Arada belki kendi yeteneğini göstermek istese de izin vermeyen plak şirketleri vs Son dönemlerde plak şirketlerine istediğini yaptırabilen tek kişi Lady Gaga idi; onu da farkındaysanız çabucak söndürdüler.
Hiç sevmediğim halde R&b sanatçılarını takdirle karşılıyorum. Hala içlerinden gelen müzikle kendilerini gösteriyorlar. Underground gruplara da selam çakmak lazım tabi bu arada.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar