bugün
- dün gece ne oldu9
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sırrı süreyya önder16
- insan olmaya çeyrek kala8
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- true'nun çaylak olması4
- araba sileceği5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- popeyes6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur3
- gocu35
- sarapci koala59
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- iki tas çorba4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor2
- kürt hareketi2
- çomar sahiplenme3
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- torpille işe giren insan2
- saadetler dilemek4
- osmanlı haremi3
- sözlükteki bayan azlığı6
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- sözlük sapığı kim5
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- resmine 31 çektim de yattım5
- gammaz çetesi8
- günün sözü26
- şarapçının mal varlığı5
- hristiyanlık3
- melekenin balıkları kavurması3
- çomarların ülkeye faydası2
- deniz gül3
- fetö mitolojisi3
- ellerim boş gönlüm hos2
- el chadaille bitshiabu9
- tulumba tatlısı7
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- ellerim bos gonlum hos29
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
konusu fazlasıyla derin olan film. özellikle black history month olarak kabul edilen şubatta çıktığı için konusu daha da derinleşti. binlerce yıllık afrika kültürü, yüzlerce yıllık baskı çok güzel resmedilmiş. afrika kültürü onurlandırılmış. erik killmonger'a ise kötü adam diyemiyorum bile. aslında bir bakıma "the bullet or the ballot" diyen malcolm x ile daha barışçıl olan mlk jr çarpışması izliyormuş gibi hissettim kendimi. oyuncu kadrosu zaten dudak uçuklatıyordu. nitekim hakkını da vermiş hepsi de. angela bassett'in varlığı bile yetti. michael b. jordan'ın performansı hele ki son sahnelerde efsaneydi.
bu arada 2 adet end-credit var. 2. olan elbette ki bütün creditlerden sonra. ama kesinlikle beklemeye değer bir sahne. hatta benim gittiğim sinemada ilk end credit yayınlanırken filmi pat diye kapattılar. kavga edip açtırdım tekrar. kesinlikle de değdi.
konu bakımından çok yoğun bir filmdi. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. enfes bir sahnede filmi kesip reklama giren eleman, sana ise çok sövüyorum. bu saçma salak reklam olayı zaten bizde var. o yüzden en güzel sahnelerde mal gibi kesiyorlar öküzler.
okoye, nakia ve shuri üçlüsüne bayıldım zaten.
buradan sonrasına dikkatle yaklaşın!!!
--spoiler--
soul stone kesin wakanda'da. açık açık göstermediler ama konunun gidişatı dolayısıyla yığınla ipucu vardı. ayrıca filmde civil war'a, hatta age of ultron'a da yığınla gönderme vardı.
--spoiler--
kısacası doyurucu bir filmdi. bir daha gidip izlemem lazım. fazla yoğundu çünkü.
bu arada 2 adet end-credit var. 2. olan elbette ki bütün creditlerden sonra. ama kesinlikle beklemeye değer bir sahne. hatta benim gittiğim sinemada ilk end credit yayınlanırken filmi pat diye kapattılar. kavga edip açtırdım tekrar. kesinlikle de değdi.
konu bakımından çok yoğun bir filmdi. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. enfes bir sahnede filmi kesip reklama giren eleman, sana ise çok sövüyorum. bu saçma salak reklam olayı zaten bizde var. o yüzden en güzel sahnelerde mal gibi kesiyorlar öküzler.
okoye, nakia ve shuri üçlüsüne bayıldım zaten.
buradan sonrasına dikkatle yaklaşın!!!
--spoiler--
soul stone kesin wakanda'da. açık açık göstermediler ama konunun gidişatı dolayısıyla yığınla ipucu vardı. ayrıca filmde civil war'a, hatta age of ultron'a da yığınla gönderme vardı.
--spoiler--
kısacası doyurucu bir filmdi. bir daha gidip izlemem lazım. fazla yoğundu çünkü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar