bugün

ethereum

dün aksam arkadaslarla muhabbet esnasinda coinler hakkinda konusurken; "battik lan!" muhabbeti cevirmemize sebep oldu. baya gülüyorduk halimize. simdi dalgalanarak yol aliyor. ileride ne olacak bilemeyiz.
coinlerin genelindeki büyük düsüslerin sebebi cin´e ait olan neo coin´in devlet tarafindan kontrol altina alinmak istenmesi. bununla birlikte büyük paralarla oynayanlarin sene basinda paralari direk borsa hisselerine cekmeleri. aldiklari hisseler ile elde edecekleri bonuslari düsünmeleri. bir nevi spekulasyon yaparak, coinlerin degerini düsürüp, tekrar coin almalari.

kücük oynayanlara tip:
almis iseniz, uzun vadeli tutun. coinleri oradan oraya ziplatarak hic bir sey kazanamazsiniz!
cünkü; siz kici kirik 50000 $ ile baska coine gecis yaptiginizda, bir baskasi sizin sattiginiz coine 70000 $ basarak giriyor.
Asil oyunu oynayanlar ve cok kazananlar ise; iceriye milyonlari sokanlar.

illaki ziplatmak istiyorsaniz, milyonlarca dolar degerinde coin alip, sattiginizda hatiri sayilir bir düsüs yasansin ki; kazanc elde edebilin. aksi taktirde kimin ne zaman ne yapacagini bilemezsiniz. bu yüzden haberleri ve özellikle büyük yatirimcilarin hangi coinlere yöneldigini cok iyi takip etmek cok avantajli.