bugün
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- ekmeğe çikolata sürmek6
- 3 kere üst üste 31 çekmek8
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- robotların insanlara baş kaldırması5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek5
- 82 musul 83 kerkük4
- yasin kol4
- eyeliner çekme yöntemleri7
- kahverengi göz kalemi6
- kömbe6
- yarragi olan adam4
- sivas kokan kolonya3
- gece eve yürürken takip edilmek2
- makyajın ciltte pütür durması5
- kürtjütsu3
- inci sözlük8
- arabasına pkk yıldızı yapıtıran hırto2
- ters yönden gelen tuğralı doblo4
- game of thrones taki kerhaneci4
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- fatma betül sayan kaya64
- ciğer vs kokoreç8
- ciğer yiyen midesizler10
- tut şunun ucunu döşeyelim abi3
- okul zilinin hayatı bölmesi2
- sürekli özür dileyen insan2
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması2
- araçta donanımın önemi3
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- yunan adalarına gitmek20
- youtube4
- dinci ahlaksızlığı19
- koltuğuma kılıçdaroğlu oturdu napmalıyım2
- atatürk ten sonraki en yakışıklı cumhurbaşkanı2
- yunan aşığı tip15
- rutkay aziz3
- sol frame akmıyor3
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- koşturan biradere çelme takmak2
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
- dertliyken dinlenilecek şarkılar3
- nervioya açılamayan utangaç gammaz3
- uludağ sözlüğü gizli belge kasası olarak kullanmak2
- rüyada nervio yu görmek9
Cop falan degildir. Kaza orani thy den daha dusuktur. Pilotaj hatasini sirkete mal etmek nasil bir sey?
Gel gelelim pegasus un ucus agi ve ucuzlugu diger firmalarla savasabilmesinin en buyuk sebebi. Tek yonlu bir haftasonu ornegi verecegim.
Ornek;
Thy istanbul- belgrad: 118 euro
Air serbia istanbul - belgrad: 149 euro
Wizzair istanbul - belgrad: 85 euro
Alitalia istanbbul - belgrad: 215 euro (oha oha)
Pegasus istanbul - belgrad: 45 euro.
Sandvic yok 8 kg el bagaji hakki var. Ee yani sen 30 kg mi tasiyorsun yaninda sayin yazar? Adam herkes ucsun diyor. Milyon kere seyahat ettigim halde hic sorun yasamadim. Adam zaten hizmeti minimuma indirdigi icin sana bu kadar ucuz bilet sunabiliyor. Park kullanmiyor havaalanlarinda. Dikkat ettiysen son aksam ucus koridorlari hep sabiha gokcen de bitiyor. Atiyorum belgrad dan ornek verdik. Belgrad da ucagin parki icin gunluk 1000 euro civari harcamasi gerekiyor. O bunun yerine 200 yakit ile ucuz bilet satip ucagi geri sabiha gokcen e donduruyor. Dolmus mantiginin gok versiyonu. Binmeyin sikayetci iseniz 3 kati paralari verin thy ye. Cunku hepiniz aristokrat cocuklarisiniz.
Edit: bayiliyorum laf atip ozel mesajlarinizin kapali olmasina. Napayim buradan mi cevap vereyim?
Al o halde;
Thy turkiye sinirlari icinde pegasusa cok fazla kosacak alan vermiyor. Pegasus koridor izinleri, hangar dolumu alamiyor thy baskisi yuzunden cogu zaman. Yaristirilmiyor yani. Verdigim ornek yetmedi ise thy nin basin toplantilarina bak kaza sonralari nasil: pardon pilot dediklerini izle. Sorumluluksa o da sorumsuzluk ayni halt. Tabi sizi siken yaranir zaten.
Gel gelelim pegasus un ucus agi ve ucuzlugu diger firmalarla savasabilmesinin en buyuk sebebi. Tek yonlu bir haftasonu ornegi verecegim.
Ornek;
Thy istanbul- belgrad: 118 euro
Air serbia istanbul - belgrad: 149 euro
Wizzair istanbul - belgrad: 85 euro
Alitalia istanbbul - belgrad: 215 euro (oha oha)
Pegasus istanbul - belgrad: 45 euro.
Sandvic yok 8 kg el bagaji hakki var. Ee yani sen 30 kg mi tasiyorsun yaninda sayin yazar? Adam herkes ucsun diyor. Milyon kere seyahat ettigim halde hic sorun yasamadim. Adam zaten hizmeti minimuma indirdigi icin sana bu kadar ucuz bilet sunabiliyor. Park kullanmiyor havaalanlarinda. Dikkat ettiysen son aksam ucus koridorlari hep sabiha gokcen de bitiyor. Atiyorum belgrad dan ornek verdik. Belgrad da ucagin parki icin gunluk 1000 euro civari harcamasi gerekiyor. O bunun yerine 200 yakit ile ucuz bilet satip ucagi geri sabiha gokcen e donduruyor. Dolmus mantiginin gok versiyonu. Binmeyin sikayetci iseniz 3 kati paralari verin thy ye. Cunku hepiniz aristokrat cocuklarisiniz.
Edit: bayiliyorum laf atip ozel mesajlarinizin kapali olmasina. Napayim buradan mi cevap vereyim?
Al o halde;
Thy turkiye sinirlari icinde pegasusa cok fazla kosacak alan vermiyor. Pegasus koridor izinleri, hangar dolumu alamiyor thy baskisi yuzunden cogu zaman. Yaristirilmiyor yani. Verdigim ornek yetmedi ise thy nin basin toplantilarina bak kaza sonralari nasil: pardon pilot dediklerini izle. Sorumluluksa o da sorumsuzluk ayni halt. Tabi sizi siken yaranir zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar