bugün

cenk ergün

efendi gibi konuşmasına gerek yok. karşısında bu konuşmalara gülüp geçecek rakipler var. dün mahmut, aziz, fiko izlerken ne diyor bu mal diye gülmüşlerdir ekran karşısında. hakemler tarafından ligi dizayn ediliyor. Galatasaraylı olarak sezon sonu şampiyon dahi olsak sevinmemek lazım. çünkü bize şampiyonluğun birilerinin eliyle verilmediğini kim bilecek.

8 puan farkı çoktu. fener maçında operasyon, trabzon maçı hem trabzon camiasının gönlünü yapmak hem farkın azalması için ilaç gibi oldu. haftaya gençlerbirliği maçında uyduruk bir düdükle penaltı, kart verilip Galatasaray kazanınca bakın işte herkese hata oluyor denir. bir sonraki hafta başakşehirde ligini içine sokulmak için kollanır ve mağlup oluruz. ilk yarı sonuna 3-4 takım kafa kafaya girer ve reyting artar. sezon sonuna doğru şampiyonluk için başabaş giden yarışta şampiyonluk kime lütfedilirse o olur. bizde yazarız, çizeriz vs vs

sonuç ; türk sporu baskı ve boyunduruk altındadır. ülkede spordan çok siyaset yapılmaktadır. saha içi ve dışında yapılan sadece orta oyunudur. değeri 50 milyon $ etmeyen lige 500 milyon $ veriliyor.