bugün

thor ragnarok

Spoiler:
-
-
-
-

Dr. Strange thor'dan bir adet saç aldı, fark etmiştir izleyenler. Marvel evreninde ragnarok dediğimiz kişi thor'un stark, mr. Fantastik tarafından saç teli kullanılarak klonlanmış hali.

ilk filmlerden farklı thor gördük, daha neşeli ve komik denilebilexek bir kişiliği vardı thor'umuzun. insanın aklına acaba soru işaretleri canlanıyor:
1) thor uzun zamandır sonsuzluk taşlarını arıyor fakat bulamıyor. Loki babasını dünyaya getirmiş, binevi ilüzyonla hapsetmiş. Acaba dr.strange gerçek thor'u bir yerde hapsedip, saç teli kullanıp bu ragnarok'unu yarattu. Zamanı manipüle edebilen bir adamdan beklerim çünkü hela'yı normalde thor ve odin birlikte yeniyorlar.
2)mjölnirin kırılması olayı: ragnarok'un da thor gibi çekici var fakat worthy olmayanlar kaldıramaz, kırılamaz özelliği yok. Filmde hela mermer kırar gibi çekici kırıyor.
3)diğer bir acaba sorusu ise; loki odin'in hazinelerinden kaç tanesini çaldı ve infinity gaunlet sahte miydi? Evrene göre orijinali thanos'ta fakat odin'in hazinelerinde olunca insan acaba demiyor değil.