bugün

beşiktaş

şunu anlayın; efendi olan beşiktaş taraftarı değil, efendi olan beşiktaş. beşiktaş taraftarı neden efendi olsun ki? uslu duralım da tepemize çıkın dimi? bunca yıl siz konuşuyordunuz zaten. 2 yıllık yenilgiyi bile kaldıramayan zavallılar olduğunuzu gösterdiniz. devamı da gelecek ama merak etmeyin.

bize istediğinizi diyin, her takımın taraftarının iyisi kötüsü vardır. bize isterseniz tinerci diyin. bu hiçbir şeyi değiştirmez. beşiktaş'ın asaletine, beşiktaşlı olmanın gururuna hiçbir zaman erişemeyeceksiniz.

dakika 90'da 9 kişi ile 2-0 geride olduğumuz maçta bile bastırıp gol bulabiliyoruz. unutmayın; beşiktaş'ın taraftarı da takımı da şu an 'üstün', özellikle de psikolojik olarak. hiç mi hiç şansınız yok. renklilerin yuvasında tüm maç tek kale oynadık. golümüz verilmedi kel kafalı kahpe yan hakem tarafından. sıfır sıkıntı. leipzig'e koyup geçeceğiz. ve yine şampiyon olacağız.
© copyright 2005 - 2026