behzat ç.

bugüne kadar büyük bir önyargı ile izlemediğim diziydi. sebeplerinden birincisi çok fazla küfür olmasıydı. Sanki normal hayatta hiç küfür duymamış gibi, mustafa ceceli vari bir profil çizerek böyle bir saçmalığı bahane etmiştim. sebeplerimden ikincisi ise senaristin hem polisiye dizisi çekip, hem de gezi parkında polislere atar gider yapma ikiyüzlülüğüydü* daha sonra düşününce bu önyargımı da yıktım. çok saçma bir düşünceydi çünkü. gel zaman git zaman bugün itibariyle izlemeye karar verdim diziyi. nasıl olsa bolca zamanım vardı ve bu zamanımı boş boş oturmakla geçireceğime, bu diziyi izlesem hiçbir şey kaybetmem diye düşündüm. amacım önyargılarımdan kurtulmaktı veya kendimi haklı çıkarmak belki de. şu an daha 25. dakikadayım ve dizi fena halde sardı beni. ne bileyim Harun'un komiklikleri, salaklıkları, Behzat amirin ciddiyeti, olayların akılcılığı, merak uyandırışı, samimiyeti vs. cidden bağladı kendine beni. umarım bölümün sonuna kadar bu merak uyandırıcılık ve samimiyet bozulmaz. bölüm bitince editleyeceğim merak etmeyin.**
edit: yeniden başlayacak sandınız demi lan, itiraf edin*
edit2: bundan böyle Behzat ç. fanıyımm
Aylar sonra gelen edit: bok gibi dizi, Emrah serbes'in de aqq
© copyright 2005 - 2026