bugün

fikret orman

beşiktaşı övmesi yüceltmesi iyi fakat çirkef bir politika izliyor en iyi biziz demenin yanı sıra rakipleri küçümsüyor ve çok ağız dalaşına giriyor. benim kendisine eleştirim bu yöndedir. onun dışında yalaka diyenlere söyleyecek iki çift lafım var:
cinconlular dursun özbek denilen başkanlarının gençlik ve spor bakanı akif çağatay kılıç'ın karşısında önünü iliklediğini biliyorlar mı?
cumhurbaşkanı falan da değil ha bakınız sadece bir bakan. fenerbahçeliler pislikleri say say bitmeyecek olan başkanları ile mi övünüyorlar? bir sürü iddia var şimdi doğru yanlış bilmeden yazmak istemiyorum ama hiç de sağlam pabuç olmadığı aşikar. trabzon'un eski başkanını yazmıyorum zaten hakemleri zaptetmesi ayrı bir olay cumhurbaşkanı tarafından telefonla aranıp kollanması ayrı bir olay. bu şartlarda kim eleştiriyor fikret orman'ı? kimin buna hakkı var? dinime küfreden müslüman olsa.

ayrıca hani terim'in bir caps'i var ya. 'valla yarram bizde ortam böyle' heh işte aynı bu şekilde. türkiye'de ne bekliyorsunuz? fikret orman bence bu konuda gayet akılcı davranıyor ne yapsın iktidar sahiplerine düşmanlık mı yapsın dostluğunu kazanmak varken? fazla asilik zarar. ayrıca tüpçü denilen şahıs beşiktaş'ı batırıp gitti azıcık kollaması batmasın şikebahçe ya da fetösaray'a. kolladıkları bir takım varsa başakşehir'dir.
beşiktaş stadyum hariç, mali durumunu kendi düzeltti, başakşehir'e olduğu gibi paralar akmadı. iyi oynayıp başarılarla beraber para kazanıyoruz, ucuza alıp pahalıya satıyoruz. çekemeyen anten taksın. fiko başkan en azından beşiktaş'ı göklere çıkartıyor. abartıyor olsa da saygı ve sevgi duyuyorum ben.