bugün

ahmet kaya

an itibariyle çok şükür ki ölü insan. ölünün arkasından konuşmak hoş olmasa da, ülke de daha fazla sinir bozacak birilerine ihtiyaç yok gerçekten şu aralar. yeteri kadar medyatik veya değil kürt var zaten memlekette.

pkk bayrağı ve apo posterinin önünde ölene kadar kürt olduğunu beyan etmiş, apoyu özlediğini söylemiştir.

kim neresini yırtarsa yırtsın terör örgütüne maddi manevi destek vermiş kişidir. her ahmet kaya kasedi almak; güneydoğu'da şehit düşen bir askeri düşüren kurşun/mayın içerisinde parmağı olmaktır, gencecik bir insanın şehitliğinden sorumlu olmaktır. bunu idrak önemlidir.

ama esas önemli olan konu "halkların kardeşliği" ve "barış" pkk propagandasıdır, bunu görmek önemlidir. çünkü bir takım abd uşaklarının iddia ettiğinin tersine biz kürtlerle savaş halinde değiliz. savaşta olsak barış istenir. şu an türk ordusuna ve kürt sivillere karşı bir takım şeyleri direterek silahla eylem yapanlar pkk isimli terör örgütüdür.

evet, ahmet kaya sevenleri çok şaşırtacak ama pkk bir terör örgütüdür, kel apo'da onun tüyleri yolunmuş embesil lideridir.
© copyright 2005 - 2026