bugün

fi dizisi

1 gecede 6 bölüm.

izletiyor. akıcı bir dizi ama son 5. ve 6. bölüm tam turk filmi modunda. biz turkler de ne boktanız diye değil. alışkanlıkların dışına çıkmıyor, ikinci adımı ben de biliyorum şaşırtmıyor. özcan deniz dizisi modunda.

reklam konusu zaten göze sokula sokula yapılıyor. abartılıyor. samsung, audi, vodafone. e napsın onlarda ekmek parası.

o değilde deniz'lerin oturduğu ev kimin? deniz'in ise duru ile deniz ayrılınca niye adam evden gidiyor. kız kılını kıpırdatmıyor. akşam can'ı eve çağırıyor. kız öğrenci de pardon nasıl bir öğrencilik hayatı? biri fakir akademisyen öbürü öğrenci ama private villada yaşıyorlar. real olmuyore sanırsam. aileden zengin herhal.

berrağın da hesabındaki 750 TL harca harca bitmiyor. bisküvi gofret yiyormuş bak hele. ülke şartlarından haberleri yok. su içsen biter o para. metrobüsle bile gezsen. fakir ama idealist gazeteci. can manay akıl hastanesinde yattı ortaya çıkardın noldu intikam mı aldın, halk kahramanı mı oldun anlamadım. ne olacak adam rezil olacak amaç bu mu? e olur böyle şeyler adam tedavi olmuş vs vs yükünü almış. ben olsam iki gülerim zaten bu kadar egolu bir adam normal değil. etrafınıza dikkat edin egosu çok çok yüksek insanlar illa bir boklukları var.

fotoğraftaki ikinci çocuk kim? kanalın sahibi mi? bir de eti'nin saatlik ücreti 1000TL. duru öğrenci ama bir aklına esiyor gidiyor.

öyle böyle ama ozan güven iyi. karakterini iyi oynuyor adam. başka bir karakter gibi değil yapmacık değil. gayet yaşıyor.

serenay balerin mi? pardon da aşırı amatör, basit, kazma gibi duruyor. mavi reklamı gibi olmamış dur çekelim bacak görelim.
balerin esteğine biraz uzak.

dizinin sonunda deniz s.cek gibi geliyor bana. duru zaten egolu ne yaşasa hak ediyor. can manay deli o da ölür.
şu öğrenci kız o da şoförle mi e ne de olsa türk dizisi demiştik. berrağı da inşaat temeline gömerler kurtlar vadisi olur çıkar hadi hayırlı olsun.

cem yılmaz'ın rölü neydi öyle. artık güldüremiyorum diyor sanki artık kalkmıyor der gibi olmuş. bir daha gelsin.

derinlik olsun, dialoglarda psikanaliz olsun, olsun yahu. hayat kadını van gogh dan bahsetsin vs vs. ver coşkuyu biraz.

sansürsüz olmasını sevdim.