bugün

stay

yönetmenliğini marc foster'ın yaptığı, senaryosunu daha önce 25th hourfilminin de senaryosunu yazan david benioff'un yazdığı, başrollerinde ewan mcgregor, ryan goslingve naomi watts'ın oynadığı filmdir. her ne kadar sinema dünyasında pek ses getirmese de insanı karmakarışık ruh hallerine sokmayı beceren, bitirdiğinizde size yutkunma ihtiyacı hissettirecek kadar karanlık ve çözülmesi zor olan bir filmdir.

filmi yeni nesil hemen hemen bütün filmlerin yaslandığı görsel efekt çılgınlığına kendini kaptırmadan, zamanı bir lastik gibi eğip, büküp, esneterek, kurgusu ve yüklü olduğu psikolojik ağırlıkla insanı yiyip bitiren bir deneyim olarak tanımlamak; filmi izleyenlerin, film biterken bile neyin ne olduğunu çözmek için çırpınıp bitap duruma düşeceğini tahmin etmek mümkün.

ek olarak her ne kadar ruhsal bunalımları olan depresif bir genci canlandırsa da rolün altından kalkan ryan gosling'in çok güzel bir oyunculuk çıkardığını söylemek boynumun borcudur der, filmi herkese şiddetle tavsiye ederim.

not : filmin imdb puanı 6.8 ama siz kesinlikle buna aldanmayın.
güncel Önemli Başlıklar