bugün
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- izmirbeyefendisi13
- sözlükteki şer çetesi9
- sinoplular nasıl insanlardır7
- bıçak kemiğe dayandı6
- sözlükteki büyücüler5
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sivaslılar5
- gocu50
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam3
- sürekli ilgi bekleyen erkek5
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sinoplu diyojen4
- paris saint germain8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu13
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı31
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- hoşlandığın kızın komünist çıkması11
- kıyamet alametleri3
- online listesi nereye gitti3
- elm sokağına'un certain regard ile girmek2
- yoga2
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- çıplak gösteren gözlük5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- ısparta5
- iyilik vs fedakarlık5
- otoyollar3
- zorbamatik3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- bazı yazarlar3
- evagreen9
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- antipanik6
- bırakın kavgayı maç başlıyor2
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- enzo fernandez2
- kara lahana dolması2
- yazdan kalma bir gun3
efendim malumunuz uzunca bir süredir ülkemiz rezil rüsva bir durum içerisinde. sabah işe geldiğimizde çayımızı kahvemizi içerken öyle bir gündem yaparız ne bileyim bi kritik yaparız ordan burdan konuşuruz.
neyse arkadaşım işe geliyor şurda şu olmuş burda bu olmuş diyor bende, ha evet doğru bende sabah okudum diyorum sözlükten falan böyle konuşuyoruz. bana sözlük sözlük diyorsun ne sözlüğü felan dedi ekşidemisin dedi yok dedim uludağ sözlükteyim dedim. gündem, siyaset vb.. konular hakkında bir sürü şey yazılıyor güzel bir mekan dedim. gel sende bi bak istersen dedim.
neyse arkadaş geldi az önce üye olmuş öyle başlıklara bakarken (tam adlarını hatırlamıyorum) ablasının adet kanını içen bilmem ne, ablasının orkidini koklayan, inceleyen bilmem ne gibi cibilliyetsiz ve haysiyetsizce açılmış başlıkları görmüş. aldı telefenu eline yanıma geldi bu mu lan güzel dediğin yer dedi ? bende bi bok sandım amk yerini bu nasıl iş olum dedi sen nasıl duruyon burda dedi ! (anlattım donuz olaylarını felan bilmem neleri ama ne fayda)
sikerim sözlüğünü dedi ve uygulamayı sildi telefonundan. 5 dakika içerisinde üye kaybeden bir sözlüğüz. o yazıları yazıp o başlıkları açan orospu evlatlarına buradan selam olsun. arkadaşıma rezil oldum sizin yüzünüzden orospu çocukları !
o kadar şikayete rağmen hala bu şerefsizlerin yazabiliyor olmaları da ayrıca rezil bir durum zaten. o sebepten moderasyona da selam olsun.
neyse arkadaşım işe geliyor şurda şu olmuş burda bu olmuş diyor bende, ha evet doğru bende sabah okudum diyorum sözlükten falan böyle konuşuyoruz. bana sözlük sözlük diyorsun ne sözlüğü felan dedi ekşidemisin dedi yok dedim uludağ sözlükteyim dedim. gündem, siyaset vb.. konular hakkında bir sürü şey yazılıyor güzel bir mekan dedim. gel sende bi bak istersen dedim.
neyse arkadaş geldi az önce üye olmuş öyle başlıklara bakarken (tam adlarını hatırlamıyorum) ablasının adet kanını içen bilmem ne, ablasının orkidini koklayan, inceleyen bilmem ne gibi cibilliyetsiz ve haysiyetsizce açılmış başlıkları görmüş. aldı telefenu eline yanıma geldi bu mu lan güzel dediğin yer dedi ? bende bi bok sandım amk yerini bu nasıl iş olum dedi sen nasıl duruyon burda dedi ! (anlattım donuz olaylarını felan bilmem neleri ama ne fayda)
sikerim sözlüğünü dedi ve uygulamayı sildi telefonundan. 5 dakika içerisinde üye kaybeden bir sözlüğüz. o yazıları yazıp o başlıkları açan orospu evlatlarına buradan selam olsun. arkadaşıma rezil oldum sizin yüzünüzden orospu çocukları !
o kadar şikayete rağmen hala bu şerefsizlerin yazabiliyor olmaları da ayrıca rezil bir durum zaten. o sebepten moderasyona da selam olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar