bugün
- en gey özelliğiniz10
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir gün öleceğini unutmak11
- burçlara inanan erkek14
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği3
- arkadaşlar bakar mısınız11
- abd vizesi5
- deri ceketli serseri5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- eski seni özlüyor musun6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- kültürün bireyi boğması4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- gocu pandela barışı4
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- dinsize inanır mısın17
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- geceye bir şarkı bırak23
- ioçke'nin elleri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- fethiye2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
başlığa ekşide rastladım. orada feminizmi yanlış anladığını düşündüğüm bir arkada biraz geçirmiş reklama nacizane ben de ters açıdan geçireyim dedim.
https://www.facebook.com/.../videos/1268029866577348/
reklamda erkek aşağılanıyor. kız arkadaşı olmadan dükkanın içinde erkek ürünlerini olduğunu öğrenemeyecek kadar cahil olduğu vurgusuyla şiddetle aşağılanıyor. ayrıca kadınların kendi bakımlarına harcadıkları zamanda eşlerine de bu zamanı beraber geçirme dayatmasıyla günümüzün kanayan yarası erkeğin cinsel dürtüyle sosyal istismarıyla resmen dalga geçiliyor. kadınlara eşinizi gratisin önünde saatlerce bekletebilirsiniz ve gram vicdan azabı çekmemeniz gerekir algısı yaratılırken dışarda bekleyen erkeğin kafasından sadece futbol vs gibi konular (bkz: keşke bir halı saha olsa) geçer gibi gösterilip erkek tek işlemcili bir alet havasında gösteriliyor. erkeklerin tek işlevlerinin eşlerini mutlu etmek gibi gösterildiği reklamda ayrıca erkek karakterin yok yok siyah noktan var demedim sözü de erkeğin ikili ilişkide nasıl korku ve tehdit unsurlarıyla ele geçirelebileceğinin adeta bir göstergesi.
nokta nokta nokta daha yazılır böyle ama başlık ve ekşideki entry ne kadar yanlışsa bunlar da en az o kadar yanlış bence.
video link : https://www.facebook.com/.../videos/1268029866577348/
https://www.facebook.com/.../videos/1268029866577348/
reklamda erkek aşağılanıyor. kız arkadaşı olmadan dükkanın içinde erkek ürünlerini olduğunu öğrenemeyecek kadar cahil olduğu vurgusuyla şiddetle aşağılanıyor. ayrıca kadınların kendi bakımlarına harcadıkları zamanda eşlerine de bu zamanı beraber geçirme dayatmasıyla günümüzün kanayan yarası erkeğin cinsel dürtüyle sosyal istismarıyla resmen dalga geçiliyor. kadınlara eşinizi gratisin önünde saatlerce bekletebilirsiniz ve gram vicdan azabı çekmemeniz gerekir algısı yaratılırken dışarda bekleyen erkeğin kafasından sadece futbol vs gibi konular (bkz: keşke bir halı saha olsa) geçer gibi gösterilip erkek tek işlemcili bir alet havasında gösteriliyor. erkeklerin tek işlevlerinin eşlerini mutlu etmek gibi gösterildiği reklamda ayrıca erkek karakterin yok yok siyah noktan var demedim sözü de erkeğin ikili ilişkide nasıl korku ve tehdit unsurlarıyla ele geçirelebileceğinin adeta bir göstergesi.
nokta nokta nokta daha yazılır böyle ama başlık ve ekşideki entry ne kadar yanlışsa bunlar da en az o kadar yanlış bence.
video link : https://www.facebook.com/.../videos/1268029866577348/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar