bugün
- nervio abla20
- ıslak kek bile yapamayan kız3
- sedat pekmez43
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları10
- bir binanın içinde hayalen dolaşmak2
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- felan diyen insan iticiliği2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan6
- sevişirken uyyy sesi çıkaran kız2
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron15
- aşkım diye konuşan kızdan karı olmaz2
- arkadan yemiş bir kızla evlenen erkek2
- haklı olduğu halde susan insan6
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- yargılamak2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yuvarlak popolu kadın2
- her gün içsem bıkmam içecekleri6
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- kılıçdaroğlu'nun chp'yi geri vermeyecek olması3
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek3
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı4
- müsavat dervişoğlu4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- m r e r e c t o22
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- iphone 17 pro max2
- hamletin şerefsiz olması3
- bu ne zeytini3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek6
- incel erkek2
- yapay zeka moderatörü12
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- on ikinci nesil adımı anmasın2
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- alo moderasyon3
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- sueda uluca2
- chp'nin hali ne olacak34
- fakir ve cahilken doğurmak7
- meriç2
joe abi sayesinde çalmaya çalıştığım müthiş parça. bendeki yeri ayrıdır. aslında komple parachutes albümüyle tanışmam bundan 15 sene önceye dayanıyor. beni evine davet eden güzel kızın masasının üstünde duruyordu bu albümün cd si. o anı çok iyi hatırlıyorum. saat 12 ye dayanmış hatun kişi uyudu uyayacak diye düşünürken imdadıma yetişmişti. daha önce dinlemediğim bu cd yi müzik çalara koyduğum anda büyüsü bütün odaya yayılmıştı. Don't Panic ile başlayan güzel gecede spies bizi moda sokarken yellow beni cesaretlendirmişti. ardından trouble adlı parça çaldığında kızı dansa kaldırdım. ah be hala unutamam. bakir bünyemin ilk sevişmesi, minyon güzel ve ateşli kadınla olmuştu * kendimi su an forum sitesinde seks hikayesi anladan biri gibi hissettim. * aa doğru yerdeyim galiba. neyse.
eğer bugün kadınlara bu kadar zaafım varsa ki var. en büyük suçlular coldplayin yaşattığı cennet hissi ve hep daha iyi olacağını düşündüğüm sevişmelerdi. müzik aşk ve kadın çok büyük hediyeler bu dünyadaki. ve maalesef şairler. bizi öyle pis kandırdılar ki kadınları tanıyınca biraz olsun gerçek dünyaya uyandık. düşünceler coldplay gerçekler sami abi maalesef. 15 yıl sonra bunu anlamak çok acı.
bugün nacizane bu şarkıyı çalmaya çalışarak teşekkür ediyorum coldplay'e. eksik notaları kullanarak lirik bir atmosfer sağladıkları için. orada bi an olsun nefes almak güzel gerçekten. akustik tonlardaki muazzam soundları fazla kullanabilen grup yok. bu şarkı ona bir örnek. diğeri de jigsaw falling into place herhalde en sevdiklerimin arasında. radyokafaların güzeli. çalması ve söylemesi çok güzel ve zor olan şarkı.
çalıcam dedim ama çalmaya üşendim. korkunçlu bir örneğini şurada paşlaşmıştım, şarkıyı yeni öğrenirken. bu da dursun burada.
https://www.uludagsozluk.com/e/34784933/
eğer bugün kadınlara bu kadar zaafım varsa ki var. en büyük suçlular coldplayin yaşattığı cennet hissi ve hep daha iyi olacağını düşündüğüm sevişmelerdi. müzik aşk ve kadın çok büyük hediyeler bu dünyadaki. ve maalesef şairler. bizi öyle pis kandırdılar ki kadınları tanıyınca biraz olsun gerçek dünyaya uyandık. düşünceler coldplay gerçekler sami abi maalesef. 15 yıl sonra bunu anlamak çok acı.
bugün nacizane bu şarkıyı çalmaya çalışarak teşekkür ediyorum coldplay'e. eksik notaları kullanarak lirik bir atmosfer sağladıkları için. orada bi an olsun nefes almak güzel gerçekten. akustik tonlardaki muazzam soundları fazla kullanabilen grup yok. bu şarkı ona bir örnek. diğeri de jigsaw falling into place herhalde en sevdiklerimin arasında. radyokafaların güzeli. çalması ve söylemesi çok güzel ve zor olan şarkı.
çalıcam dedim ama çalmaya üşendim. korkunçlu bir örneğini şurada paşlaşmıştım, şarkıyı yeni öğrenirken. bu da dursun burada.
https://www.uludagsozluk.com/e/34784933/
güncel Önemli Başlıklar