bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- sarapci koala73
- salih mirzabeyoğlu5
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- rafael leao31
- ben geldim naneler8
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- sözlük yazarlarının nahları9
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- menzil cemaati ne üretiyor7
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- insanların kötü olması3
- birader bay beyler3
- futbol9
- hayatı dar eden aile4
- para harcamayı sever misiniz6
- arkadaşlar hesabı silicem14
- melih gökçek6
- bir şey soracağım5
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- galatasaray8
- tai lung36
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- fenerbahçe23
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- advntst2
- günün sözü24
- s'i l v'e r m'i s t4
- anna faris2
- victor osimhen3
- uyumayın konuşalım3
- velvet23
- bundesliga2
- almanya3
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- osuruk kokusu3
- kişiyi değiştiren şeyler2
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- türkiye18
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
davut'un ve yeşim'in el birliği ile mestan'ı gömdüğü dizi.
--spoiler--
ama tabi bu senaryonun görünen yüzü olacak. neden derseniz; yeşim, melek'e celal'in fazla önem vermesini ve şirketi bile üstüne yapmasını kıskanıyordu. davut melek'e aşık ama celal sevgisinden kızı alıp gidemiyordu. sarp'ın cebine kaç yazısı konulması ise melek'i alıp ailesini de alıp sırra kadem basmasını istemelerinden kaynaklanmaktadır. bu şartlar altında yeşim ile davut anlaşır ve yeşim mirasa konar davut ise yeşim'in celal'e her şeyi anlatmamasına şükredip celal baba'nın en has adamı olduğuna dua eder.
ama sarp davut'un gizli bölmesini patlattığı için ve melek eğer davut ise bunu yap at babamın önüne dediği için davut'un ipini sarp çeker. davut'u yok etmek ise celal'e kalır.
fakat gerçekte öldüren ise alyanak ve selami'dir. çünkü alyanak yükselmek istiyor. sarp bu durumu zaten fark etti nerden mi diyorsunuz. arabadan çimlerin üzerine bırakıldığında çok net bir şekilde plakayı gördü. ileride alyanak'a karşı koz olarak bunu elinde tutacak ve melek'e aşık olan davut'tan kurtulmak için bütün bu tezgahı davut'un üstüne yıkacak. bu yıkma kısmında sarp ve melek'in iş birliğini göreceğiz gibi.
ama rıza kocaoğlu umarım çıkmaz diziden efsane oynuyor.
he bide dizi arka sokaklara bağladı vs tarzı cümleler var. yusuf müdür bütün işini gücünü celal duman yapmış. yani celal duman'ın mekanında kumar oynandı ihbarı gelse yusuf gider. neden mi çünkü adamın ekibi sadece celal duman'ın kirli işlerini aklamaya çalışıyor ve celal duman'ın mekanında adam öldürülecek ve yusuf buna gitmeyecek. öyle bir dünya yok.
--spoiler--
neyse işte güzel giden dizi.
sabahın bu saatinde vizem varken oturup diziyi izledim ve bu entryi girdim ya kafamı sikeyim.
--spoiler--
ama tabi bu senaryonun görünen yüzü olacak. neden derseniz; yeşim, melek'e celal'in fazla önem vermesini ve şirketi bile üstüne yapmasını kıskanıyordu. davut melek'e aşık ama celal sevgisinden kızı alıp gidemiyordu. sarp'ın cebine kaç yazısı konulması ise melek'i alıp ailesini de alıp sırra kadem basmasını istemelerinden kaynaklanmaktadır. bu şartlar altında yeşim ile davut anlaşır ve yeşim mirasa konar davut ise yeşim'in celal'e her şeyi anlatmamasına şükredip celal baba'nın en has adamı olduğuna dua eder.
ama sarp davut'un gizli bölmesini patlattığı için ve melek eğer davut ise bunu yap at babamın önüne dediği için davut'un ipini sarp çeker. davut'u yok etmek ise celal'e kalır.
fakat gerçekte öldüren ise alyanak ve selami'dir. çünkü alyanak yükselmek istiyor. sarp bu durumu zaten fark etti nerden mi diyorsunuz. arabadan çimlerin üzerine bırakıldığında çok net bir şekilde plakayı gördü. ileride alyanak'a karşı koz olarak bunu elinde tutacak ve melek'e aşık olan davut'tan kurtulmak için bütün bu tezgahı davut'un üstüne yıkacak. bu yıkma kısmında sarp ve melek'in iş birliğini göreceğiz gibi.
ama rıza kocaoğlu umarım çıkmaz diziden efsane oynuyor.
he bide dizi arka sokaklara bağladı vs tarzı cümleler var. yusuf müdür bütün işini gücünü celal duman yapmış. yani celal duman'ın mekanında kumar oynandı ihbarı gelse yusuf gider. neden mi çünkü adamın ekibi sadece celal duman'ın kirli işlerini aklamaya çalışıyor ve celal duman'ın mekanında adam öldürülecek ve yusuf buna gitmeyecek. öyle bir dünya yok.
--spoiler--
neyse işte güzel giden dizi.
sabahın bu saatinde vizem varken oturup diziyi izledim ve bu entryi girdim ya kafamı sikeyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar