bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- babuş diyen kız10
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- netanyahu7
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- nervio'nun erkek olması31
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- iltica41
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- queen feristah10
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- yaprak döken adam2
- from gold from dust29
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- dişil enerji yağı4
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- yahudi kızları3
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- çok uykum geldi4
- dişil enerji3
- kavaklıdere5
- beyler acilen koşun3
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- havuçlu tarçınlı kek4
- fatma betül sayan kaya36
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- çocuğa israil diye isim koymak2
- miss universe türkiye 20268
4 kişilik bi arkadaş grubuyla oynamya başladığımız oyun. fiyatı 27 liraydı 2 ay önce şu an 31 tl tarzında bir miktar olsa gerek. zevkli bir oyun yeni bir konu desteklenebilecek bir atılım bence. fakat oyunda bazı sorunlar mevcut. bazıları yapımcıdan bazıları da beyin fukarası gerizekalı, hak yemeye alışmış arkadaşlar yüzünden. zaten herhangi bir türkle oynarken lobide 'ananızı sikem, bacınızla oynaşam' diyen biriyle karşılaşmadıysanız, bilin ki güzel bir oyun dönecektir. zira oyundaki türklere bu düşmanlığın niye? diye giydirecek arkadaşlardan önce ben cevaplayayım.
katil arkadaşıyla lobicilik faaliyetlerine girişip aynı lobiye düşüp diğer herkesi ifşa edip öldürttükten sonra karşılıklı puan kasanlar mı desem, bir kişiyi yakalayıp ölene kadar başında bekleyen camper killerlar mı desem, küfredenler mi desem, kimse ölmemiş kapılar açılıyorken oyundan çıkan killer mı desem, kurtarılmayı bekleyip ama kurtulmaya çalışarak canını 1/3'üne düşürüp 'beni kurtarmadılar amua goyum'diyenler mi desem, kurtarmaya gitmiş ve canımı tehlikeye atmışken tam o anda oyundan çıkanlar mı desem... en son olaydaki player geçinen arkadaşın cevabı "kardeş bugün çok oynadım, sıktı" oldu. yani çıkar tabi ölene kadar oyna demiyoruz da böyle durumlara bi dishonor bi level düşürme tarzı cezalar olmadıkça isteyen istediğini yapacak. laglı lobiler bu sorunlar yanında çiçek kalıyor. ayrıca bugün bir uptade gelecekmiş merakla bekliyoruz.
son sözüm camper killer'lara; aynısını sizin ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider mi?
katil arkadaşıyla lobicilik faaliyetlerine girişip aynı lobiye düşüp diğer herkesi ifşa edip öldürttükten sonra karşılıklı puan kasanlar mı desem, bir kişiyi yakalayıp ölene kadar başında bekleyen camper killerlar mı desem, küfredenler mi desem, kimse ölmemiş kapılar açılıyorken oyundan çıkan killer mı desem, kurtarılmayı bekleyip ama kurtulmaya çalışarak canını 1/3'üne düşürüp 'beni kurtarmadılar amua goyum'diyenler mi desem, kurtarmaya gitmiş ve canımı tehlikeye atmışken tam o anda oyundan çıkanlar mı desem... en son olaydaki player geçinen arkadaşın cevabı "kardeş bugün çok oynadım, sıktı" oldu. yani çıkar tabi ölene kadar oyna demiyoruz da böyle durumlara bi dishonor bi level düşürme tarzı cezalar olmadıkça isteyen istediğini yapacak. laglı lobiler bu sorunlar yanında çiçek kalıyor. ayrıca bugün bir uptade gelecekmiş merakla bekliyoruz.
son sözüm camper killer'lara; aynısını sizin ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar