bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- velvet48
- lamba5
- aleyna tilki6
- pandela 319
- masa5
- sandalye8
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- diamond bosphorus14
- araf suresi 12 ayet2
- araf suresi 13 ayet2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kokusuz küllük2
- ciguli kral16
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- iblis3
- en gıcık olunan insan davranışı4
- amedspor12
- elektriği ödeyen adam7
- deniz göktaş34
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- sanat2
- sikişirken hüzünlenmek4
- bik bik kaç yaşında10
- yapsam yaptım derim3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- ahtapot yemek9
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- brokoli3
- yeni sevgiliden beklentiler2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- kemal kılıçdaroğlu20
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- true üniversitesi6
- fondöten sürmek3
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- samsung3
--spoiler--
SEMAHAT SEViM ARSEL KiMDiR?
1928 Ankara doğumlu Semahat Arsel, Vehbi Koç ve Sadberk Koç ’un en büyük çocuğudur. Amerikan Kız Koleji'nden mezun olmuştur. 1956 yılında Nusret Arsel ile evlenmiştir. Çocuğu yoktur. ingilizce ve Almanca bilmektedir.
Semahat Arsel, 1964 - 1972 yılları arasında Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı. Daha sonraki yıllarda TURYAT ve SANERC (Semahat Arsel Nursing Educational & Research Center)'in başkanlığını yaptı. Bu görevlerini halen sürdürmekte olan Arsel, aynı zamanda Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu başkanıdır. 2012 yılında vergirekortmeni olmuştur. Maliye Bakanlığı Gelir idaresi Başkanlığı'nın 2015 yılında açıklamış olduğu verilere göre 2014 yılında en fazla vergi veren 2. isim olmuştur.
Florance Nightingale Vakfı ikinci başkanı ve Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu kurucusudur. Kuruluşunda Amerikan Hastanesi bünyesinde yer alan SANERC, 2004 tarihinde Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu’na bağlanmıştır.
Mart 2013 itibariyle Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 3,2 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin 2. dünyanın ise 423. zengin ismidir.
Semahat Arsel ayrıca TEGV'in de kurucu üyelerindendir.
--spoiler--
SEMAHAT SEViM ARSEL KiMDiR?
1928 Ankara doğumlu Semahat Arsel, Vehbi Koç ve Sadberk Koç ’un en büyük çocuğudur. Amerikan Kız Koleji'nden mezun olmuştur. 1956 yılında Nusret Arsel ile evlenmiştir. Çocuğu yoktur. ingilizce ve Almanca bilmektedir.
Semahat Arsel, 1964 - 1972 yılları arasında Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı. Daha sonraki yıllarda TURYAT ve SANERC (Semahat Arsel Nursing Educational & Research Center)'in başkanlığını yaptı. Bu görevlerini halen sürdürmekte olan Arsel, aynı zamanda Vehbi Koç Vakfı yönetim kurulu başkanıdır. 2012 yılında vergirekortmeni olmuştur. Maliye Bakanlığı Gelir idaresi Başkanlığı'nın 2015 yılında açıklamış olduğu verilere göre 2014 yılında en fazla vergi veren 2. isim olmuştur.
Florance Nightingale Vakfı ikinci başkanı ve Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu kurucusudur. Kuruluşunda Amerikan Hastanesi bünyesinde yer alan SANERC, 2004 tarihinde Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu’na bağlanmıştır.
Mart 2013 itibariyle Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 3,2 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin 2. dünyanın ise 423. zengin ismidir.
Semahat Arsel ayrıca TEGV'in de kurucu üyelerindendir.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar