bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük18
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- sözlüğün manyak dolu olması4
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- fatma betül sayan kaya70
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- şampuan yerine saç kremi almak6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kuran da namazın olmaması12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- memeleri kafam kadar kız24
- sabahın köründe işe giden ezik13
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- adalet ve kalkınma partisi7
- gecenin şarkısı5
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- balkonda oturan kalmaması3
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- görsel yükleme problemi5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- recep tayyip erdoğan30
- koç burcu insanları7
- edirne çingenesi2
Uzman rehber ve psikolojik danışman, yazar. tam bir entelektüel (türk-islâm ve batı sentezinde) yurdum insanıdır, espritüel ve eleştireldir.evli ve bir çocuk babasıdır.
Kütahya tavşanlı doğumludur, ilginç ve hareketli bir öğrenim hayatım vardır. uludağ üniversitesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünü bitirmiş, aynı bölümde yüksek lisans yapmıştır. Bursa'da büyük fen dershanesinde çalışmıştır. bursa rehber öğretmenler derneğinin kurucusudur, başkanlığını yapmıştır.
Şuan Bursa'da , yeşilde şirin ve nitelikli bir anaokulu işletmektedir.Sakarya Üniversitesi rehberlik ve psikoloji danışmanlık bölümüne doktora başvurusu yaparak hak kazanmıştır, kısmetse 2008-2009 öğretim yılında doktoraya başlayacaktır. yakınlarda son kitabı psikolojik tehlike nesil yayınlarından çıkmıştır.
kitapları:
Psikolojik Danışma Kuramları AKTÜEL YAYINLARI Doç.Dr. Ersin Altıntaş/ Mücahit Gültekin -2004
Okul Öncesinde Duygu ve Davranış Sorunları NESiL YAYINLARI Mücahit Gültekin -2006
Psikolojik Tehlike & Modern Psikoloji Mağduru Olmayın NESiL YAYINLARI Mücahit Gültekin -2008
kendisi ile lise sonda iken dershanede tanıştığım ve abiliğini,dostluğunu hâlâ da görmekte olduğum muhterem insan.
Kütahya tavşanlı doğumludur, ilginç ve hareketli bir öğrenim hayatım vardır. uludağ üniversitesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünü bitirmiş, aynı bölümde yüksek lisans yapmıştır. Bursa'da büyük fen dershanesinde çalışmıştır. bursa rehber öğretmenler derneğinin kurucusudur, başkanlığını yapmıştır.
Şuan Bursa'da , yeşilde şirin ve nitelikli bir anaokulu işletmektedir.Sakarya Üniversitesi rehberlik ve psikoloji danışmanlık bölümüne doktora başvurusu yaparak hak kazanmıştır, kısmetse 2008-2009 öğretim yılında doktoraya başlayacaktır. yakınlarda son kitabı psikolojik tehlike nesil yayınlarından çıkmıştır.
kitapları:
Psikolojik Danışma Kuramları AKTÜEL YAYINLARI Doç.Dr. Ersin Altıntaş/ Mücahit Gültekin -2004
Okul Öncesinde Duygu ve Davranış Sorunları NESiL YAYINLARI Mücahit Gültekin -2006
Psikolojik Tehlike & Modern Psikoloji Mağduru Olmayın NESiL YAYINLARI Mücahit Gültekin -2008
kendisi ile lise sonda iken dershanede tanıştığım ve abiliğini,dostluğunu hâlâ da görmekte olduğum muhterem insan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar