bugün

02 06 2016 almanya ermeni soykırımını kabul etmesi

1915'te türk topraklarında ermenilere kıyım yapıldığına dair türk alman ilişkilerini gerginleştirecek olan meclisi tasarısının kabulü.
yalandır. düzmecedir. ülke kendi paçasını kurtarmaya çalışırken bir de o savaş anında ermenileri yok edeyim der mi? fırsat imkan yok zaten. evet ölenler olmuştur çünkü soğuk iklim koşulları ve yolda çekilen kıtlıktan.
birinci dünya savaşı sırasında ermeniler bağımsızlık ateşiyle yanıp tutuşmuş, türk köylerini yakmışlar, yıkmışlar, kadınlarımıza tecavüz edip çoluk çocuk yaşlı gence herkese işkenceler yapmışlardır. tıpkı dağlık karabağda önceden ve halen yaptıkları gibi.
ermeniler türklere saldırmakla kalmamış rusyaya ve diğer itilaf devletlerine istihbarat ve yardımda bulundular. bu yüzden osmanlı devleti 1915 tehcir kararı aldı. suriyeye ve uzak osmanlı topraklarına tehcir yani zorunlu göç ettirildi. iki cephe arasında çatışırken cepheyi bırakıp ermenileri öldürecek halleri yoktu herhalde. bu fırsattan faydalanan amerikan misyonerler de ermeni çocukları ya yetimhanelere ya da amerikaya götürmüşlerdir. bu yüzden ermeniler büyük bir çoğunluktur amerika' da.
türkiye cumhuriyeti devleti iseuzun yıllar önyargısız ve tarafsız devletlerce birlikte bir komisyon kuralım kütüphanelerimizi açalımmukayese edelim dedi. yanaşmadılar. çünkü ellerinde kanıt yok.
işte ermenilerin türklere yönelik yaptığı kıyımlardan bazıları.

görsel
görsel

http://www.dailymotion.co...-doktor-zori-balayan_news
ve 13 yaşındaki bir türk çocuğunun derisini yüzen bir ermeni doktor. atalarımın intikamını aldım pişman değilim diyor.