umay umay

zamanında fenerbahçe ve trabzonspor'da lig şampiyonluğu yaşamış osman denizci'yle evlenip ondan 2 çocuk sahib olmuş şarkıcı ve yazar. elbette evliliğe giden yol kolay olmamıştır. arif kocabıyık * ve osman denizci, Rizespor’da birlikte oynarlarken Osman, 1980'de umay'la birlikte olmaya başlamıştır. bu ilişki sürerken, Arif’le Umay’ın arasında da bir ilişki doğar.

arif ve osman rizespor'un 1981'de küme düşmesiyle birlikte eski galatasaraylı zafer dinçer'le birlikte fenerbahçe'ye transfer olur. Her ikisi de başarılı bir sezon geçirirken, ortaya bu aşk üçgeni çıkar. Olayı öğrenen Osman’ın performansı düşmeye başlar. iki arkadaş takım içerisinde iki düşman gibi olmaya başlarlar. bu arada osman, umay'dan ayrılır. Yönetim tarafından bu durumun öğrenilmesi uzun sürmez ve 1983'te osman kazanılan şampiyonluk sonrasında trabzonspor'a transfer olur. arif te umay'ı terk eder ve 1 çocuk sahibi olacağı mehtap ar'la beraber olmaya başlar. sonunda gece hayatına düşkünlüğü yüzünden 1984-85 sezonunda ligde 7 maçta oynayabilen arif, ertesi sezon fenerbahçe'den galatasaray'a transfer olur.

en sonunda osman umay'la barışır ve 1984'te evlenirler. 1984-85 sezonunun devre arasında bursaspor'a kiralanan osman denizci 1986-87 sezonunda fenerbahçe'ye geri döner ve burada 2 sezon daha oynadıktan sonra 1988'de transfer olduğu giresunspor'da futbola noktayı koyar. son olarak umay umay'ın * umay denizci olarak çıktığı bir haber aşağıdadır:

http://www.cumhuriyetarsi...92/sayfa/1986/8/9/7.xhtml