bugün

kemal sunal

10 Kasım 1944 tarihinde Dünyaya gelen büyük üstat doğum gününü hiç bir zaman 10 Kasımda kutlamamıştır. Ya bir gün evvel ya da bir gün sonra kutlamıştır. Bu durumu şu sözlerle açıklamıştır. "Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ancak Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam."

Ezo Sunal Bir gün biri Ezo Sunal'a çocukken bana hep babanız Kemal Sunal bakardı der. Ezo biraz şaşırmış bir ifadeyle nasıl diye sorar ve kadın anlatmaya başlar. Babam vefat etmişti ablam ve annem ise mecbur çalışmak zorundalar idi. Evden çıkarken iki tane Kemal Sunal filmi arka arkaya koyarlardı.Bilirlerdi ki ben filmleri seyretmeden kalkmam.

O dönemin aşkları Gül Sunal ile evlenmeden önce tam 2,5 yıl boyunca mektuplaşmışlar.

Zor bir hayat Evlendikten sonra oturdukları evde çok fazla nem varmış. Misafirleri eve geleceği gün patates kızartması yaparlarmış nem kokusunu bastırmak için.

Tek rakibim kendim. Bay Kamber adlı projenin tutmaması en az izlenen dizi olmasının sebebi de gene kendisiymiş. Yayın saatinde diğer kanallarda oynatılan Kemal Sunal filmleri yüzünden dizi gerilere düşmüş.

Okumanın yaşı yok 48 yaşında iken yüksek lisansını yapmıştır ve yüksek lisans tezinde konu olarak kendisini seçmiş. Soranlara "beni kimsenin araştıracağı yok, ey iyisi ben yapayım" diye cevap vermiştir.

ineğin çocuğu Maalesef ki çocuklarına okul hayatlarında arkadaşları tarafından "ineğin çocuğu" diye hitap edilmesi üzücü bir durum.

Çiğ Köfte Tutkunu Çiğ köfteyi çok sevip tavana atarak tanıdığımız ibrahimTatlıses bu alanda yalnız değilmiş. Eli Gün Sunalı sinirlendirerek Kemal Sunal da bunu sıkça yaparmış. Tavanın kirlenmesi eşini sinirlendirirmiş.

ibrahim Tatlıses Kemal Sunal çiğ köfte konusunda aynı zevklere sahip olduğu ibrahim Tatlıses'in şarkılarını da çok severmiş.