ali tuncay abi

Hayatın çemberinden geçmiş.
Uyuşturucu,alkol,kumar bataklıklarının dibinde yüzmüş,eskide ateist olan 40 yaşında abdest almasını ögrenmiş ve imana gelmiş izmirin eski kabadayılarından biridir.
izmirdeki kabadayıların anılarınıda anlatmaktadır.
Üslubu gerçekten komiktir.
Bazı kimseler komutana "kuduz"dedi,Atatürk'e "Kemal amca" dedi(fıkrada geçer),ögretmenlermize şöyle dedi böyle dedi diye eleştirmektedir.
Sanırım askerde kafayı sıyırmış komutanlar oldugunu bilmiyorlar,Kemal Amca söylemini rüşvet veren insanlar kullanırlar bundan yadırganıcak bir şey yok,Atatürk için tek kelime laf etmemiştir.
herkes okudugu zamanı eskiye bir tutuyor.Dedelerinizde amcalarınıza sorun bakalım hocaları arıza değilmiymiş,halen arıza ögretmenler var okullarımızda.
Videosunu baştan aşşagı izleyenler söylemlerinin sadece kendi okudugu zamanı kast ederek söylediğini "Şu hocalarınız cıkarıp ayaklarını yıkasınlar,yıkadıkları suyu içerim cünkü şifa olacagına inanıyorum,ögretmenlerinizin kıymetini bilin" cümlesini kurdugunu bilmenizi isterim.
Eleştirilere karşı cıkıyorum cünkü duvar gibi önüne cıkılmış,aa bu yazar fethocuyu savunuyor bu da fethocu diyenleriniz için hemen yazalım fethoyla ketoyla işim olmaz.
Gördügümü işler yazarım işime bakarım.