bugün
- iremga32
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni4
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar2
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır3
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- anın görüntüsü28
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- parcalandim toparlanamiyorum3
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- ilk göktürk2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- haftanın gammazları listesi25
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan2
- bir şey söyle2
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- nick vermeden bir yazara seslen12
- süleymancılar10
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- narsist birine aşık olmak5
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- eğitimde devlet tekeli2
- velvet8
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- en sevdiğiniz hayvan4
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- dayanamayıp kitap almak7
- şükredilecek şeyler9
- anne ile seks yapmak5
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- geceye bir şarkı bırak3
- zurna dürüm4
- sabah namazının fazileti3
- hindistan'a atom bombası atmak7
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- neden haklı serisi2
- beklenen doğru insanın bir türlü gelmemesi2
bir kaç saat önce geldiğim şehir. ayağının tozuyla tabirine şu anda çok uyduk.
ben şahsen çok sevdim gidin, görün, şinitzel yiyin, rose şarap için. keyiften dört köşe olacağınız bir avrupa başkenti.
öncelikle birinci bölgeyle başlayın stephan platz harika bir kilise önünde opera dinleyebilirsiniz. sonra opera binası, belvedere sarayı görülmesi gereken yerler arasında.
ama hiç bir şey yapmadan küçük sokaklarında dolaşabilirsiniz, harika kafeleri var. bol güneşli günler viyanayı daha bir çekici yaptı gözümde, şehrin yaydığı duyguyu sevdim. bir asalet var havada. istanbul'dan sonra orası az stresli, insanın ve gülümsemenin değerini yeniden anladım.
onuncu bölge mesela daha çok göçmenlerin olduğu bir bölge, türk yemekleri yemek için gidilebilir. çok istemesemde bir gece orada yemek yedik. avrupa'da yediğim en başarılı türk mutfağı. çok değiştirmeden yapıyorlar. o da geçerli not aldı. bir de dikkatimi çekti çok dondurma yiyorlar. dondurmacıların önünde kuyruk var. burada sokakta dondurma yalama muhabeti bile var ya. şaka gibi zihniyetleriz. neyse viyana diyorduk
otelim de 19. bölgedeydi çok nezih bir bölge. bölgeler neye göre ayrılmış onu bilmiyorum ama numaraların ve konumların arasında bir bağlantı yok orası kesin.
avm kültürleri yok insanlar dışarıda, konserde, tiyatroda. toplu taşıma bedava, taksilerde uygun, araba kiralayıp diğer şehirleri de gezebilirisniz.
matersburgda şahane arkadaşların varsa da koşa koşa gidilir.
viyana bir daha gidilecekler listesine eklendi..
ben şahsen çok sevdim gidin, görün, şinitzel yiyin, rose şarap için. keyiften dört köşe olacağınız bir avrupa başkenti.
öncelikle birinci bölgeyle başlayın stephan platz harika bir kilise önünde opera dinleyebilirsiniz. sonra opera binası, belvedere sarayı görülmesi gereken yerler arasında.
ama hiç bir şey yapmadan küçük sokaklarında dolaşabilirsiniz, harika kafeleri var. bol güneşli günler viyanayı daha bir çekici yaptı gözümde, şehrin yaydığı duyguyu sevdim. bir asalet var havada. istanbul'dan sonra orası az stresli, insanın ve gülümsemenin değerini yeniden anladım.
onuncu bölge mesela daha çok göçmenlerin olduğu bir bölge, türk yemekleri yemek için gidilebilir. çok istemesemde bir gece orada yemek yedik. avrupa'da yediğim en başarılı türk mutfağı. çok değiştirmeden yapıyorlar. o da geçerli not aldı. bir de dikkatimi çekti çok dondurma yiyorlar. dondurmacıların önünde kuyruk var. burada sokakta dondurma yalama muhabeti bile var ya. şaka gibi zihniyetleriz. neyse viyana diyorduk
otelim de 19. bölgedeydi çok nezih bir bölge. bölgeler neye göre ayrılmış onu bilmiyorum ama numaraların ve konumların arasında bir bağlantı yok orası kesin.
avm kültürleri yok insanlar dışarıda, konserde, tiyatroda. toplu taşıma bedava, taksilerde uygun, araba kiralayıp diğer şehirleri de gezebilirisniz.
matersburgda şahane arkadaşların varsa da koşa koşa gidilir.
viyana bir daha gidilecekler listesine eklendi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar