bugün

akp yi istemiyoruz

sultan abdulhamit neden tahttan indirildi?
sultan abdulhamit eğitim sistemini tamamen düzeltti.. ilk tarımsal ilaçlamayı getiren o dur bu topraklara.. halk mahsul almaya başladı zenginleşti.. müslümanlar ticaret yapsın diye teşvikler sağladı.. daha önemlisi halk ile iç içeydi.. halk o nu seviyordu.. netice? ittihat terraki dediğimiz, yöneticileri kısmen yahudi, ermeni, kürt olan ve ısrarla turan coğrafyasını savunan garip bir oluşumun üc beş dehası(!) sultanı tahttan indirdi.. ülkeyi felakete sürükledi.. mazeretleri de bugünle aynıydı.. bana kalırsa bu başlığı açanlardan biride, akp ye kapatma davası açanlar gibi aynı zihniyetin yani ittihatçı zihniyetin tohumlarıdır. bu ülkede %70 lik bir kesim olan akp %30 a karşı mücadele edip yenildi.. hazin bir sonuç.. bir başka tespitte desenize hepimiz yargıtay için bir hiçiz?..
ak partiyi savunduğum fln yok.. yanlış anlaşılmasın.. ama dünyanın hiç bir yerinde özgürlüklerden bu kadar bahsedildikten sonra özgürlüklerin bu kadar kısıtlandığı görülmemiştir..
ergenekonun mahsulüdür diye düşünecek olursak eğer ergenekon denilen çete zaten hep vardı bu topraklarda.. ergenekon dediğimiz oluşum aslında derin devletin kısmen görünen yüzüdür.. göründükleri kadarıyla da iktidar partisini kapatıcak kadar güçlü kimselerdir.. bana kalırsa izlediğimiz bir güç oyunudur.. ülkede kimlerin daha güçlü olduğunu belirleyecek bir oyundur.. akp kapatılması durumunda bu ülkede ki derin devlet 100 yıl daha varlığını sürdürecektir.. halkın kafasında 100 yıl daha ne bu derin devlet diye soru işareti olarak kalacaktır.. kapatılmazsa eğer bu ülkede ki sanaiciler, başbakanın pazarladığı vatan topraklarını alan güç odakları vs. daha güçlüdür diyebileceğiz.. filler ve çimen ilişkisine dönüşen bu oyunun faturası ısrarla bize kesilecektir yine.. allah bu milletin yardımcısı olsun..