bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor4
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- borsa4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- eğitimde sınav sistemi2
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- kardeş2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- komik olmayan komedyen2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- insan zamandan ibarettir3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- trabzonspor7
- gocu4
- mauro icardi3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
düşük model gitarları ağaç israfından başka bir şey olmayan marka.
ilk olarak "kol kası" mevzusuna geleyim. gitar ağırlığı markayla ilgili bir konu değildir, kullanılan ağaçlarla ilgilidir. yani aynı markanın hafif gitarı da ağır gitarı da olabilir.
klavye rahatlığına gelecek olursak... hangi model baz alarak bu söylendi bilmiyorum ama cort un rahat klavyeli birçok gitarı mevcuttur. tabii gidip farklı segmentlerin gitarlarını karşılaştırırsanız böyle bir tutarsızlık olması gayet normal.
başlangıç gitarım olan cort x6 ve daha sonra aldığım ibanez art 320 yi karşılaştıracak olursam klavye konusunda kesinlikle cort u tercih ederim.
daha önce bu konuda tecrübelerimi paylaşmıştım.
(bkz: ibanez art 320/#31216120)
cort x6' nın iyi olduğunu düşünen arkadaşlara da bazı uyarılarda bulunayım.
x6' nın klavyesi yukarıda da bahsettiğim gibi çok rahatsız bir klavye değil ama bunun dışında olumlu diyebileceğim başka bir yanı yok. üstündeki manyetiklerin sesi pek tatmin edici değil. ayrıca köprü sistemi de çok kötü. zaten bu fiyata alacağınız bir gitarın floyd rose' undan da fazla bir beklentiye girmeyin.
başlangıç seviyesi bir gitar alacaksanız kesinlikle floyd rose veya tremolo köprülerden uzak durun. en temizi sabit köprüdür.
düşük segment gitarlarda düşük kaliteli malzemeler kullanıldığından köprülerinde ve burgularında akort çabuk atar. özellikle floyd rose' da o kolu bi kere oynatmaya görün. sesler hemen yamulur.
konu biraz uzadı ama belki birilerine faydası dokunur.
ilk olarak "kol kası" mevzusuna geleyim. gitar ağırlığı markayla ilgili bir konu değildir, kullanılan ağaçlarla ilgilidir. yani aynı markanın hafif gitarı da ağır gitarı da olabilir.
klavye rahatlığına gelecek olursak... hangi model baz alarak bu söylendi bilmiyorum ama cort un rahat klavyeli birçok gitarı mevcuttur. tabii gidip farklı segmentlerin gitarlarını karşılaştırırsanız böyle bir tutarsızlık olması gayet normal.
başlangıç gitarım olan cort x6 ve daha sonra aldığım ibanez art 320 yi karşılaştıracak olursam klavye konusunda kesinlikle cort u tercih ederim.
daha önce bu konuda tecrübelerimi paylaşmıştım.
(bkz: ibanez art 320/#31216120)
cort x6' nın iyi olduğunu düşünen arkadaşlara da bazı uyarılarda bulunayım.
x6' nın klavyesi yukarıda da bahsettiğim gibi çok rahatsız bir klavye değil ama bunun dışında olumlu diyebileceğim başka bir yanı yok. üstündeki manyetiklerin sesi pek tatmin edici değil. ayrıca köprü sistemi de çok kötü. zaten bu fiyata alacağınız bir gitarın floyd rose' undan da fazla bir beklentiye girmeyin.
başlangıç seviyesi bir gitar alacaksanız kesinlikle floyd rose veya tremolo köprülerden uzak durun. en temizi sabit köprüdür.
düşük segment gitarlarda düşük kaliteli malzemeler kullanıldığından köprülerinde ve burgularında akort çabuk atar. özellikle floyd rose' da o kolu bi kere oynatmaya görün. sesler hemen yamulur.
konu biraz uzadı ama belki birilerine faydası dokunur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar