bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük18
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- from gold from dust28
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- sözlüğün manyak dolu olması4
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- fatma betül sayan kaya70
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- şampuan yerine saç kremi almak6
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- kuran da namazın olmaması12
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- memeleri kafam kadar kız24
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- gecenin şarkısı5
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- belçika attı5
- balkonda oturan kalmaması3
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- görsel yükleme problemi5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- recep tayyip erdoğan30
- koç burcu insanları7
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
26 yaşında olan, yaşamının her senesini istanbulda yaşamış olan bir yazarın sorusudur. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki ben, muhafazakar bir aileden geliyorum. Dedem hem hafız, hem hacı. Melek yüzlü annem 5 vakit namazını kılar, duasını eder. Yaşamım boyunca benimle çok ilgilendi. Örnek olarak 23 nisan bayramında gelir bana harçlık ve şeker, çikolata verirdi. Lise çağına geldim ailemden uzak bir kesimde öğrenim gördüm. Günlerden 19 mayıs arayan annem... Alo dedikten sonra '' oğlum gençlik bayramın kutlu olsun'' dedi. Biraz daha büyüdüm askerliğim çağım geldi ve bitirdim. Fazla zaman geçmeden memleketime gittim dedemi görmeye. Dedemle ufak ufak muhabbet ediyoruz. Konu Atatürk oldu 78 yaşında ki adam hüngür hüngür ağlamaya başladı sebebini sordum. Verdiği cevap '' bunca yıl yaşadım ömrümde bir kez olsun Atatürk'ün mezarına gidip dua edemedim oğlum'' oldu. Hatta Atatürk öldüğünde dedemin annesi çok ağlamış dedem çocuk oldugundan anne ağlamana gerek yok hepimiz öleceğiz diyerek motive etmye çalışmış. Annesinin verdiği cevap '' oğlum atatürk olmasaydı düşmanlar bizi öldürürdü'' olmuş. Batı karadenizliyim herşeyden önce illa atatürk denilince aklınıza izmir gelmesin. Dediğim gibi yaşım 26 ve muhafazakar bir aileden geliyorum ama ben öyle değilim. Demek istediğim şu ; bundan 5 -6 sene önce atatürk düşmanlığı yokken birilerinin çıkarı uğruna bu giden sürü ne için ? Kimseye tapalım, putlaştıralım ya da dinimizi bırakalım demiyorum. Ama bu düşmanlığın sebebi ne ? Kişi ve kişiler hakkında hiçbir şey bilmeden görülen düşmanlık ne için. Benden size bir tavsiye hiç kimsenin siyasi malzemesi olmayın, aklınızı kullanın. Bugün Atatürk'e laf atanlar, piyasaya ilk çıktıklarında süphesiz ki Atatürk'ün ilke ve inkilaplarından ilerleyeceğiz oldu. Burada amacım Atatürk'ü savunmak değil. Biri gelip ortaya bir laf atıyor arkasından 40 deli gidiyor, yazık...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar