bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini15
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- koca bulmak5
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- chp'nin hali ne olacak33
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- en sevdiğiniz müzik türü10
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- ilgi manyağı olmak5
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- veda2
- 2026 yazı2
- paranoid şizofreni2
- m r e r e c t o20
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- ankara nın en berbat semti4
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- ilk maaş5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- sedat pekmez24
- hitlerin akciğerleri2
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- diamond bosphoruss denen yazar22
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- satrançtaki en güçsüz taş2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- gocu27
- mhp li yazarlar5
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- arapça bilen yazarlar3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- mobbingi meşrulaştıran felsefi argümanlar2
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- el sıkıştığında ne hissediyorsun6
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız2
- kayyum kemal8
Rüyamda erkek kardeşimle sahilde yürürken birden bire üzerimizden askeri uçaklar geçmeye başlıyordu. Ben de heralde Suriyeyi falan bombalıyorlar diyordum. Birkaç füze, birkaç askeri uçak sonrasında birden bizim üzerimize de yağmaya başladı bombalar. Kardeşimin elini tuttum koşmaya başladık.Sonra iskeleye gelen bomba yüzünden denize düştük. Bi kolumla kardeşimi tutup diğeriyle yüzüyordum. Kıyıya az bi mesafe kalmıştıki O sırada kardeşime bomba isabet etti. Bana bi şey olmadı ama kardeşim ölmüştü. Rüyanın devamı da trajik bi şekilde devam etti. Resmen o duyguları hissettim. Kardeşimin acısı, çaresizlik. Rüya işte intikamını da alıyordum ama acım azalmıyordu. Saat beşbucuk gibi ağlayarak uyandım. Belli ki olanlardan etkilenmişşim. Acaba Ankara patlaması da rüya mıydı diye düşünüp hafızam netleşince twitter'dan baktım son durum ne diye sonra sözlüğe girdim entyleri okudum. Aklıma acaba o patlama da hayatını kaybedenlerin yakınları hiç uyumuş mudur düşüncesi geldi. Ister istemez onların yerinde olmadığım için şükrettim. Nereye kadar! belli değil ama bu seferlik şanslıydım.
Bu çaresizlik hepimizi yordu.Ülkemizi adım adım bataklığa çektiler. Bana sorarsanız yeterince faşist(!) olmamanın bedelini ödüyoruz.Sadece Allahın belası iktidarın eseri değil bu herkes bi yerde yanlış yaptı. Diyecek çok şey var ama insanın boğazında düğümleniyor. Artık bir kısır döngünün içindeyiz. Bu durumların düzeleceğine dair neyazık ki umudum yok.
Birileri terörü kınasa da içimiz rahat etse!
Bu çaresizlik hepimizi yordu.Ülkemizi adım adım bataklığa çektiler. Bana sorarsanız yeterince faşist(!) olmamanın bedelini ödüyoruz.Sadece Allahın belası iktidarın eseri değil bu herkes bi yerde yanlış yaptı. Diyecek çok şey var ama insanın boğazında düğümleniyor. Artık bir kısır döngünün içindeyiz. Bu durumların düzeleceğine dair neyazık ki umudum yok.
Birileri terörü kınasa da içimiz rahat etse!
güncel Önemli Başlıklar
