bugün
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı43
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler15
- fenerin şl de ziki tutacak olması3
- fenerbahçe17
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle8
- kapadokya20
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar4
- ne kadar mutlusun5
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor5
- islam barış dinidir43
- yeni partili sözlük yazarları26
- ne okudunuz7
- sarapci koala51
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- ismail kartal6
- escort kadınla kondomsuz ilişkiye girmek4
- fener lyon'u yener mi4
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- sözlüğe fotoğraf atmak6
- gece geç saatte ışığı yanan evler5
- sözlüğe veda edecek yazarların son konuşmaları6
- pizza2
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- geleceğe bir not bırak4
- tamircisi ölünce satılan araba3
- ankete gelin beyler31
- anın görüntüsü20
- türk vatandaşı olmak istemeyni vatandaşlktan atmak3
- mason greenwood7
- güç ellerinde olsa halkın içinden geçecek kitle5
- cingan kasa transit4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- tai lung47
- ne kadar yaşlısın22
- günlük dua zikir tesbih ve ibadetler3
- recep tayyip erdoğan25
- fenerbahçe'ye bir cisim yaklaşması2
- velvet45
- iyilik vs dürüstlük5
- balık3
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- akp bitince troller nolacak4
- fenerbahçe siker adamı2
- sözlüğe küsmek9
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- zeki insanların sevilmemesi5
- dünyanın en yaşlı insanı2
- akp mhp dem ittifakı8
- öbür sözlükte yazmanın ayıp karşılanması3
Nerden baslasam bilmiyorum sözlük çok doluyum. içim ayrı dışım ayrı üzgün yemin ederim. Sinirden stresten genç yaşta geberip gideceğiz vallahi. insanın kendini ne kadar tanıdıgını öğrenebileceği vakitlerden biri işte o üzüntüden çöktüğü an. Neyse hadi iyisiniz bir veletten size tavsiye , eger içini dökebiliyorsanız dökün gitsin anasını satayım (tabii direk problemin kaynagına) 1/10 anlatıp 10/10 rahatlarsınız en az. Tabi dediğim gibi kişininin kendini iyi tanıması gerek artık anlatırmısın kırar mısın döker misin aglar mısın bilmemem. sen nabtın diye sorcak olursanız (kim niye sorsun lol) hepsini yaptım ama üzüntü keder gitti miiiii no. Çünkü bitmez üzüntü su aptal dünya da. Tabiki bu bir isyan değil allah affetsin şimdiden ama bunalmak bıkmak üzüntüden stresten basına agrılar girmesi de çok hoş birşey değil ha ? Neyse en azından yazınca da rahatlıyormuş insan hehe. Peşinden söyleyeyim bunu gece vakti (gece vakti diyorum çünkü 00.00ı tutturamam büyük ihtimal) attım diye eksileyen adama darılacak değilim buna hakkı varmış gibi sövmesinler yeter. Amma velakin sunu da unutmayın okunmak için de atıyoruz sonuçta içimizi azıcıgından dökdük diye okunmasın diyecek halimiz yok hehe. Şöyle emekli amcalar kadar kafam rahat olsa keşke kıskandıgım hayatı yasıyorlar resmen sabah aksam çiçek sulasam falan ne hoş üzüntüden içim ölüp bitiyor gidiyor vallahi ve kötü tarafı suçlu yüzde doksan oranında benim. Artık psikolojik hastalık ettim kendime. Ama sorsalar gene de gram anlatmam kırkda bir işte o da yeter artar bana zaten yav hehe. Ve peşinden özür diliyorum senden aslında asıl suç bende çoğu zaman kafam bozuk aynı sorundan ötürü annıyon mu. Neyseki zaman ilaç gibi yarar bana da bu hüzünden kederden kurtulurum artık öleceğim vallayi hehe.
Velhasıl kelam özet geç amma uzattın diyenler için kısaca hüzün keder moral bozuklugu kırgınlık ve sinirden stresten olusan bas agrılarının selamı var sözlük.
Velhasıl kelam özet geç amma uzattın diyenler için kısaca hüzün keder moral bozuklugu kırgınlık ve sinirden stresten olusan bas agrılarının selamı var sözlük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar