bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammazlama yapmamak13
- aziz yıldırım11
- yorgun mermi25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz6
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- ölüm3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- satranç haram yasaklansın7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- haysenin1212
- çağrı isimli yazar5
- beyazpenisliyabancı2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- galatasaray sözlük2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- sözlükteki vatan hainleri4
- bu köyden olsam ne olacak8
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yapay zeka moderatörü15
- yaz geceleri4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- gina carano13
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- en gey özelliğiniz15
- avukata vermek2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- toplu taşıma3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- gecenin şarkısı6
- sydney sweeney'in memeleri3
- diamond bosphoruss denen yazar7
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- zangief'in taşakları2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- sözlüğün kırbacı8
iyi film. begendim. fena olmamis.
buradan sonrasi spoiler gencler.
--spoiler-----------------------------------------------------------
konu klise olmus ancak islenis sizi sıkmıyor. bunda ryan reynolds'un performansinin etkisi buyuk.
ajax ile deadpool'un weapon x tesisi yanarken ve finalde gemideki kapismasi iyi dizayn edilmis.
ozellikle finalde ajax deadpool'un kafasina bicagi saplayip suratina ardi ardina iki uc tane patlatinca boyle bir 'ohhhyyysss' oldum.
yani ajax'i oynayan ed skrein'in masallahi var yani. cok seksi bir insan.
ryan reynolds'u falan gozum gormedi yani. herneyse.
sonracigima, angel dust/gina carano ile colossus kapismasi da cok iyiydi.
gonul angel dust kazansin istedi tabi ancak film kliseleri geregi illa iyi adamlar kazanacak ya aq.
ayrica angel dust gemiden yere ziplayip inis yaptigi zaman kadinin memeleri firlayip cikacak sandim. o inis neydi oyle ya.
yalniz ne ajax'la ne de angel dust'la ilgili hemen hemen hicbir bilgi verilmiyor size. oyle deadpool ve x-men tayfasi bunlari dovsun ve bize (yani seyirciye) eglence ciksin diye koyulmus gibiler. hem kotu karakterlerden hem de x-men tayfasindan karakter gelisimi falan beklemeyin yani.
toparlarsak aksiyon ve komedi unsurunu hemen hemen mukemmel bir sekilde dengelemis ve bittikten sonra daha fazla istemenize sebep olacak bir film yapmislar.
boyle hani hamburgeri yemeye baslamadan agziniza bir iki tane patates kizartmasi atarsiniz ve kolanizdan bir firt cekersiniz ya iste bu filmde aynen bu. doyurmuyor yani sizi.
hamburgeri de 2. filmde yiyecegiz herhalde.
son olarak disarida deadpool super olmus agbi yaa diyip sonra fox x-men film haklarini marvel'a versin agbi yeaaa diyebilen bir ergeni gorurseniz ajax'in yaptigi gibi kafasina bicagi saplayip suratina iki uc tane patlatin. aq ergenleri sizi x-men'in film hakki disney'de olsaydi b.k gorurdunuz boyle bir deadpool filmi.
--spoiler---------------------------------------------------
filmi imax'te izledim.
baya memnun kaldim sahsen.
son olarak film bittikten sonra hemen cikmayin ve credits'in bitmesini bekleyin.
iki tane after credits sahnesi var.
ne oldugunu burada yazmayacagim.
cok merak ediyorsaniz gidin filmi izleyin yani alla alla.
yeter yani bak o kadar hamallik yapip degerlendirme yazisi yazdim sozluge.
buradan sonrasi spoiler gencler.
--spoiler-----------------------------------------------------------
konu klise olmus ancak islenis sizi sıkmıyor. bunda ryan reynolds'un performansinin etkisi buyuk.
ajax ile deadpool'un weapon x tesisi yanarken ve finalde gemideki kapismasi iyi dizayn edilmis.
ozellikle finalde ajax deadpool'un kafasina bicagi saplayip suratina ardi ardina iki uc tane patlatinca boyle bir 'ohhhyyysss' oldum.
yani ajax'i oynayan ed skrein'in masallahi var yani. cok seksi bir insan.
ryan reynolds'u falan gozum gormedi yani. herneyse.
sonracigima, angel dust/gina carano ile colossus kapismasi da cok iyiydi.
gonul angel dust kazansin istedi tabi ancak film kliseleri geregi illa iyi adamlar kazanacak ya aq.
ayrica angel dust gemiden yere ziplayip inis yaptigi zaman kadinin memeleri firlayip cikacak sandim. o inis neydi oyle ya.
yalniz ne ajax'la ne de angel dust'la ilgili hemen hemen hicbir bilgi verilmiyor size. oyle deadpool ve x-men tayfasi bunlari dovsun ve bize (yani seyirciye) eglence ciksin diye koyulmus gibiler. hem kotu karakterlerden hem de x-men tayfasindan karakter gelisimi falan beklemeyin yani.
toparlarsak aksiyon ve komedi unsurunu hemen hemen mukemmel bir sekilde dengelemis ve bittikten sonra daha fazla istemenize sebep olacak bir film yapmislar.
boyle hani hamburgeri yemeye baslamadan agziniza bir iki tane patates kizartmasi atarsiniz ve kolanizdan bir firt cekersiniz ya iste bu filmde aynen bu. doyurmuyor yani sizi.
hamburgeri de 2. filmde yiyecegiz herhalde.
son olarak disarida deadpool super olmus agbi yaa diyip sonra fox x-men film haklarini marvel'a versin agbi yeaaa diyebilen bir ergeni gorurseniz ajax'in yaptigi gibi kafasina bicagi saplayip suratina iki uc tane patlatin. aq ergenleri sizi x-men'in film hakki disney'de olsaydi b.k gorurdunuz boyle bir deadpool filmi.
--spoiler---------------------------------------------------
filmi imax'te izledim.
baya memnun kaldim sahsen.
son olarak film bittikten sonra hemen cikmayin ve credits'in bitmesini bekleyin.
iki tane after credits sahnesi var.
ne oldugunu burada yazmayacagim.
cok merak ediyorsaniz gidin filmi izleyin yani alla alla.
yeter yani bak o kadar hamallik yapip degerlendirme yazisi yazdim sozluge.
güncel Önemli Başlıklar