survivor 2016

Efendim sabirsizlikla beklediğim ama allstar kalitesinden sonra biraz kalitesiz bulduğum yarismadir. Ilk bölümde göze çarpanlar;

GÖNÜLLÜLER
Semih: malum şahıs psikolojik olarak tam bir survivor ama sportif olarak iki hafta sonra o pembiş yanaklari sönecek ve battarya zayif diyip beyin çalişmayacak sönecek gidecek.
Serkay: yakişikliliği ve sportif başarilariyla göz dolduruyor, birazda ağzi laf yaaparsa finalde olacaktir.
ÜNLÜLER
yattara:beklentilerimin çok aaltinda çikti performansi, umarim böyle devam etmez. Garibimde dil de yok, sempatiklik bir yere kadar.
Yunus: survivora geliyor diye dövme kataloguna çevirmiş kendini bu adamda bu kadar dövme var miydi ya ayrica çok kavga edecek gibi duruyor çok konusuyor çünkü.
Avatar: favorimdir, biraz adaya alişsin ortaliğin dumanini attiracccak ama umarim sessiz kalmaz yoksa gider bir anda ama diyim kavga et, az çirkef ol birrincisin.
Tuğba: göğüs göremedik daha ama bekliyoruz, performans düşük.
Nagihan: atletmiş kendileri amma google benim ismimi yazinca daha çok haber çikiyor, performansida diğer kizlara göre iyi.
Yilmaz morgül: iyi geceler.
Bu arada dikkatimi çekti gönüllülerde yaşli, kel, babacan bir abimiz yok bu sene tuaf oldum. Bu sene pek olmamiş gibi amma bakalim acun bulur sevdirecek bir şeyler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026