bugün

yurtiçi kargo

Her şubesinin hizmeti aynı derecede kötü olan kargo firmasıdır.

istanbul'da ki bir şubesinin kendisine gelen ürünümü 1 hafta boyunca dağıtıma getirmediğini bilirim. Ben olmam diye şirketin ve şirketteki arkadaşın adını vermiştim bu yüzden ben gidip almak istediğimde bana veremiyorlar. Kargonun da yine istanbul içinden geliyor olması da cabasıydı.

Yani istanbul içi kargo teslimatı 8-9 gün de ancak tamamlayabiliyorlar.

Dün Bursa Küçük Sanayi'deki şubesine gittim. Gittigidiyordan sattığım ürünü kargolamak adına. Öncelikle 15 dk boyunca bomboş dükkanda birinin gelip benimle ilgilenmesini bekledim.
Geldikten sonrada benimle ilgilenmek yerine ilk olarak yan taraftaki kolilerin barkodunu okutmayı tercih etti. Ha bu sırada şubenin hiç bir yerinde kargo poşeti olmaması , ürünü hala poşete koyamamış olmam da cabası. Dükkana girişimin 25. dk sında poşet istemiş , ürünü paketlemiş ve girişini yaptırıyordum. Gitti gidiyordaki satış kodunu tanımaması ve istanbul'a gönderdiğim kargoya 7,50 tl alması da pek güzel oldu.

Bugün ki kargoyu da aras kargo ile gönderdim. sipariş kodundan direk tanıdı ve 4.85 tl ücret aldı. Bursa'dan izmir'e üstelik.

Daha yurtiçi kargo şubeleri ile yaşadığımız çok ekşınlı olay var da anlatmaya ben utanıyorum artık. Ama onlar kötü hizmet vermeye utanmıyorlar.
© copyright 2005 - 2026