bugün

google ı hacklemek

Moderasyona Not : Kardeşim bir iyi okuyun bakalım iki kere mi girilmiş?

yıllar önce israil'li hackerlar tarafından gerçekleştirilmiş mevzu.

olay şu şekilde cereyan etmişti.

1) ilk önce yaklaşık 15 tane öküz hacker ceplerinden bok gibi para verip dünyanın dört bir yanına gitti. biri avusturalya'ya, biri kanada'ya, diğerleri avrupa, japonya falan filana gitti. hatta aralarında istanbul'da olan bile vardı.

2) daha sonra herkes bir biri ile iletişime geçtiler. neden geçtiklerini biz de bilmiyoruz. bir efsaneye göre herkes değişik ülkelere gidince neden oraya gittiklerini unutmuş diğerine "ben neden burdayım la" demiş. her hacker gittiği şehirde bir ev kiraladı ve evin her odasını serverlar ile donattı. yüksek hıza sahip cisco bilgisayar kullandılar. evet para bok gibiydi bu hackerlarda. yalnız istanbul2da ev kiralayan hackerin işi biraz zrdu. çünkü bekara ev vermiyorlardı. naptı bu akıllı hacker? hemen evlendi hehehe.

3) daha sonra hepsi aynı anda google sitesini saniyede bilmem kaç milyon kez frekanslı ping etmeye başladılar. site pin request'lere cevap vermekten kendi işlevini yitirdi ve çöktü. tabii türkiye'de ev kiralamış hacker o sırada 56k modemden başka bir bağlantısı henüz türkiye'de olmadığından bu saldırıda hayli sönük kaldı. o sırada bu öküzleraklına şu soru geldi. "olm biz aynı ülkededen de yapabilirdik bu boku ne bok yemeye başka ülkelere gidip ev kiraladık. ayrıca bu hack değil, basbaya lamerce flood. ahy beynimizi sikim." diye. hele angola'daki hacker kudurdu sinirden. çünkü kiraladağı evde bırak interneti, elektrik bile yoktu. "sedaerti lopii" dedi kendi kendine. bu ibranice "am.na koyim" demekti.

4) daha sonra bı organize hack işlemi durduruldu. (çünkü aptalca olduğunu anladılar) rivayete göre, hackerler maddi desteği israil hükümetinden sağladı. (daha sonra böyle boktan bir işe kalkıştkları için israil hükümüetinden kızılcık sopası ile dayak yedier. türkiye'deki hacker türbanın ne olduğunu çözebilmek için türkiye'de kalmaya karar verdi, 8 senedir haber yok.)

not: bu olaydan sonra site yetkilileri, bu salakların yaptıklarını bir bir anlattılar eşe dosta. herkes çok güldü. nasreddin hoca bile eşeğine ters bindi şaşırganlıktan.
güncel Önemli Başlıklar