bugün
- sözlük kızlarının ojeleri17
- nick vermeden bir yazara seslen12
- almanya22
- kadınların sapık olması10
- yunanistan12
- romanya52
- açılı nude4
- sözlükteki ayakçılar5
- nikola tesla'nın kürt olması10
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- turizm3
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- türkiye23
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- hiçbir şeyin sarmaması9
- bulgaristan4
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- adidas3
- fatma betül sayan kaya39
- biriyle konuşurken dinlemeyi unutmak2
- sozluk yazarlarinin soylemek istedikleri2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- hentbol5
- offf çok sıkıldım sözlük4
- dünya61
- meksika açmazı macerası10
- intihar2
- butlancıların birbirine girmesi5
- 27 eylül dünya turizm günü3
- mehdinin en sevdiği balık7
- konya2
- turgay tamer2
- irlanda2
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor2
- yarın iş var5
- otel odası2
- feridun geçgel2
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- işte muhalefet ile aramızdaki fark3
- voleybol3
- kanada4
- anın görüntüsü32
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
- gilded bayan yazare5
- sigorta asgari ücret batı icadıdır3
insanları çok güzel kandırdıkları firmadır. adamlar islama böyle sağlam inanmıyor.
6-7 ay önce bi reklam ajansında junior asp.net developer olarak çalışıyorum. işten çıktım eve dönerken trende yanımda birisi oturuyor karşısında oturan arkadaşına heyecanlı heyecanlı bu işi anlatıyordu. elinde bi kağıt var yatırdığı para falan yazıyor. annesine falan web sitesi açmış oradan. aq benim bile kendime ait web sitem yok annesi ne yapacaksa web sitesini. arkadaşına şöyle kazancağız böyle kazanacağız derken benim karşımda oturan adam da bunlarla muhabbete girdi. adam çocuğa bulaştığı şeyi anlatmaya çalışırken mevzu web sitesini yapan yazılımcılara geldi. mega holdings i yağlayan eleman "ağbi zaten yazılımcılar aylık xxx tl kazanıyordur" diye uçuk kaçık bir para söyleyince ben de lafa atladım. bende yazılımcıyım öyle bi web site yaptın diye dünyanın parasını yağdırmaz sana adamlar dedim. sınırsız host alanı diye bi şey olamaz vardır onun bi sınırı dedim. çocuk bana da inanmadı. bizde var dedi. ben eğitimlerimi daha tamamlamadım anlatamıyorum size gelin bizim abiler anlatsın dedi gitti.
6-7 ay önce bi reklam ajansında junior asp.net developer olarak çalışıyorum. işten çıktım eve dönerken trende yanımda birisi oturuyor karşısında oturan arkadaşına heyecanlı heyecanlı bu işi anlatıyordu. elinde bi kağıt var yatırdığı para falan yazıyor. annesine falan web sitesi açmış oradan. aq benim bile kendime ait web sitem yok annesi ne yapacaksa web sitesini. arkadaşına şöyle kazancağız böyle kazanacağız derken benim karşımda oturan adam da bunlarla muhabbete girdi. adam çocuğa bulaştığı şeyi anlatmaya çalışırken mevzu web sitesini yapan yazılımcılara geldi. mega holdings i yağlayan eleman "ağbi zaten yazılımcılar aylık xxx tl kazanıyordur" diye uçuk kaçık bir para söyleyince ben de lafa atladım. bende yazılımcıyım öyle bi web site yaptın diye dünyanın parasını yağdırmaz sana adamlar dedim. sınırsız host alanı diye bi şey olamaz vardır onun bi sınırı dedim. çocuk bana da inanmadı. bizde var dedi. ben eğitimlerimi daha tamamlamadım anlatamıyorum size gelin bizim abiler anlatsın dedi gitti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar