bugün

galatasaray

Ahbap cavus iliskileri essegin amina su kacirmaya basladi artik. Yok efendim pereira sabriden iyi bir oyuncu degilmis, her sene 20 gol atan buraga ayip edecek sekilde transfer yapmamak lazimmis. Oldu aq, takima katki ugruna sagligindan odun veren meloya uvey muamelesi yapilirken, istemedigi hocayla sahaya ciktiginda 4luk olmaktan gocunmayan adamlar rahatsiz olmasin diye transfer yapilmiyor.

Aynen aziz yildirim'in gecen sezondan sonra faturayi arka5liye kesmesi gibi sezon icinde yasanacak basarisizliklarin sorumlusu da keyfi kacmasin diye transfer yapilmayan oyuncular ve curuk carik, kapasitesi kisitli adamlar ve onlara guvenen yonetim olacak. Siktiri yiyecekler ve olan yine galatasaraya olacak.

Mesele yildiz meselesi degil. Takimda aksayan ve transferle guclendirilip dogrudan takim futbolunu ust seviyelere cikaracak oyuncuya ihtiyaci olan en az 3 mevki var. Ve buna ragmen yonetim ve teknik heyet bu mevkileri israrla, yillardir kadroda olmalarina ragmen verdigi katki ortada olan adamlara emanet ediyor.

Galatasaray yine ayagina gelen firsatlari tepmek uzere, sik sik oldugu gibi. Hayirlisi bakalim.
© copyright 2005 - 2026