bugün

musa anter

"kurdistan daglarinda uluyan sirtlan ve cakallar irkinin pis bedenlerinden kurtulmak icin intikam; intikam, ozgurluk atesiyle yanan kurdistan'a ozgurluk icin intikam!"

"kürt salak mı ki bölünmek istesin? türk batıdaki en iyi yerleri alacak, kürde ise güneydoğudaki bereketsiz topraklar kalacak. yok öyle yağma. istanbul da bizim, ankara da, izmir de. günü geldiğinde hepsini alacağız."

ne kadar doğrudur bilemem ama, bu sözleri söylediği iddia edilen şahıs. yalansa günahı boynuna, velev ki doğruysa, "halkların kardeşliği? he tabii... evet, aynen..."

gelen mesaj üzerine edit: ikinci alıntının yanlış olduğu, gerçekte "kürt aptal mı ki bölünmek istesin? türkler, istanbul'u, ankara'yı, izmir'i alırken kürtler neden siirt'i, diyarbakır'ı alsın? bizler bölünme yanlısı değiliz, birleşme yanlısıyız. bizim karşı çıktığımız şey kürd'ün işçi, türk'ün patron olmasıdır" olduğu yönünde -ismail beşikçi ya da yolları birleştirmek, aydemir güler- kaynaklı bir mesaj aldım. hangi sözün gerçekte söylenildiğini tabii ki bilemem, dediğim gibi, lakin tarafsızlığımı korumak için bunu yazmak zorundayım. saygılar.