bugün

ios vs android

Konu ne zaman buraya gelse gülme krizine giriyorum. 10 yaşında çocuklar destan yazıyor. Anahtar kelimeler daha da komik : stabil, ram, kapalı kod vs. Ulan stabil nedir abi ya bunu yazan çocuk babasına dese küfretti sanilip dayak yer yeminle. Doktorlar dizisini izler gibi oluyorum hahah. Bu yüzden teknoloji kanallarına bazen kızıyorum yeni yeni icatlar çıkarıp duruyorlar başımıza.

Neyse. Eğer objektif bir değerlendirme yapacak olursak, iş için ios eğlence icin Android . Gelelim detaylarına.

Bir örnek. Apple cihazınız + apogee jam veya irig gibi bir ses arabiriminiz + gitariniz ile piyasadaki sağlam denilen bir çok prosessoru (boss gt10, line 6 hd 500 vs.) kıskandıracak kadar kaliteli bir sound alabilir, dahası sadece bu ekipmanla koca bir bar programını rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Amatör kayıtlardan vs. bahsetmiyorum bile. Ios da bununla ilgili bias, amplitube gibi çok profesyonel appler mevcut.

Androidde ise böyle bir olay yok.

Gelelim ikinci kısma. Özellikle verimlilik kategorisi altında bulunan ve bazen cidden hayat kurtaran birçok uygulama ilk önce ios A gelir. Androide ise ya gelir ya gelmez insaflarina kalmış. Bu bakımdan özellikle iş dünyasında kullanmak için de ios bir tık önde.

Şimdi dananın kuyrugunun koptuğu yere geldik. Yurtta bir öğrencisiniz, ya da otobüsle bir yere seyahat edeceksiniz. Bir film indireyim izleyeyim dediniz. Yok abi yapamazsın iosla imkanı yok. işte bu noktada android öne çıkıyor .

Kısacası ihtiyaçlara göre sıralama yapmak daha mantıklı oluyor.