bugün

kedi

Biz bartın'da üniversite okuyan öğrencileriz. Evimiz şehir merkezinden uzak, ağaçların ve doğanın içinde. Finallerin bitişiyle 4 kişi olan ev halkından iki tanesi burada kaldı, diğer ikisi bütleri kendi memleketlerinde beklemek için evlerine döndüler. Burada kalan iki kişi, akşama doğru uyanıyoruz, gece saat2 - 3 gibi geri geliyoruz ve uyuyoruz. Bartın'da birkaç gündür görülen sıcaklar yüzünden salonun camını açık bırakmışız ve hiç kapatmıyoruz. Her neyse bu, giriş şu an için yeterli sanırım.

Neyse biz dün gece eve geldik, yattık ve uyuduk. Bu gün uyanmam ile birlikte evdeki boş odadan gelen çıtırtıları duymam bir oldu. Aldırış etmeden elimi yüzümü yıkadım. Lavabodan çıktım, sesler gelmeye devam ediyor. Yavaşça odadan içeriye girdim ve sağıma soluma bakmaya başladım. Yatakların bir tanesinin yanındaki file poşet kendi kendine hareket ediyor. Oraya doğru gittim, bir de baktım ki bir tane yavru kedi poşeti çekiştiriyor. Yatağın altına doğru eğilip baktım ve gördüm ki köşede 2 tane daha olmak üzere toplamda 3 tane yavru kedi. Yatağın altında takılıyorlar. Sanırım bizim evde olmadığımız saatlerde anneleri içeri girmiş ve hepsini tek tek yatağın altına taşımış.

Ufacıklar, anlamsızca etrafa bakıp annelerini arıyorlar. Bende gidip salondaki balkon kapısını açtım. Anneleri rahatça gelsin diye. Bu gün dışarıda yağmur var. Eğer olur da anneleri gelmezse, aradığında rahatça bulabileceği bir yere ya da balkonda bir kutuya koymayı düşünüyorum.

görsel
görsel
görsel
görsel
güncel Önemli Başlıklar