bugün

galatasaray

4.yıldızın rehavetine kapılan ve 1 seneyi garantileyen hamza hoca yönetiminde olan takım.

Küçümsenen bjk kadar transfer hareketliliği yok zlatan dendi podolski dendi van persie dendi ama elde bişey yok a pardon Bilal kısa var kendisi 28 yaşından sonra patlama yaptı. Galatasaray kulübünün mali sıkıntılar çekmesine asıl sebep olsn yerli oyuncuları toplayıp bir takım oluşturma hayalidir.Fakat bu oyuncular engin, aydın, sinan, koray vb. Yüksek maliyetleri ile zaten kulübün başına çorap ördüler.Dzemaili ve pandev gibi bruma pişmanlığıda var tabi çünkü beklenen ve istenen başarıyı sağlayamamaları bi sonraki transferlerde güven eksikliği yaratıyor. Ligde başarılı bir yönetim sergileyen hamza hocanın bu sene devler Arenası ve lig mücadelesini kovulmadan götürebilmesi zor görünüyor.taraftar her zaman starları takımında görmek ister lakin siz yönetime gelirken belirli birtakım vaatlerdr bulunup zaman sonra 4.yıldızdan başka bişeyden bahsetmez ve taraftarı harekete geçirecek bir çalışma yürütmezseniz gün gelir sizede istifa çağrısı yaparlar.

Bir bjkli olarak gsnin transfer politikasına herzaman hayran kalırım lakin son 2 senedir.ortada bir politika yok sadece isim ve patlama yapamayan vasıtaların toplandığı ve el ahli olma yolunda giden bir takım olma amacındadır.

Son olarak gsnin kurumsallaşması ve borç batağından adım adım çıkmasında emeği olanlar abdürrahim albayrak ve arkadaşlarının emeklerinin hiçe sayılması bir iç karışıklığı gündeme getirmiştir.Hak yemek bu kadar kolay ve umarsızca olmamalı her nekadar rakip olsada kendisi bu takıma gönül vermiş yeri geldiğinde canından vazgeçmiştir.
© copyright 2005 - 2026