bugün

beşiktaş

bu akşam ki maçta ellerinden geleni yaptıklarını düşündüğüm takım. fakat şampiyon olmak için elinden gelenin fazlasını yapması gerekiyor, fenerbahçe ve galatasaray bunu bir şekilde başardılar. evet top sevmedi, evet girmedi olabilir. şampiyon olmak için bunları sokmak gerekir.

demba ba nın pozisyonundan ziyade sosanın kaçırdığı gole daha çok üzüldüm bu maçta. olcay dediğimiz adam arada attığı kritik goller sayesinde buralarda evet doğru. evet takım belki demba ba ile gökhan töreyi çıkartsan çok iyi bir takım gibi de gözükmeyebilir. buraya kadar getirdi bu çocuklar, buraya kadar getiren sonunu da getirmeliydi. her şey bitmiş gibi konuşuyorum belki evet ama %85 bitti gibi duruyor beşiktaşım için. galatasaray ı yensen bile fenerbahçe nin puan kaybetmesini bekleyecek artık ki galatasarayı yenmesi de bu moralsizlikle zor gözüküyor. galatasaray evinde oynuyor, fazlasıyla avantajlı. olası bir beraberlik fenerbahçeyi şampiyon yapıyor. güzel bir lig oldu da beşiktaşım zamanında çok anlamsız puanlar kaybetti. bugün ilk yarıda maç 1-0 iken girilen pozisyonları görünce, aklıma boş yere giden puanlar geldi. izlerken de bu pozisyonları arayacaklar dedim, dinletemedim. fenerbahçe nin puan kaybedeceği tek maç bana göre sivasspor maçıydı, o virajı aldılar. artık fenerbahçe nin puan kaybedeceğini düşünmüyorum. ipler galatasarayın elinde. izleyip göreceğiz.

(bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
© copyright 2005 - 2026