bugün

filip holosko

beşiktaşımızın gereksiz bir biçimde talip olduğu ve çok yüksek bedeller ödeyerek transfer etmeye niyetlendiği, yeni bir youla faciası olması kaçınılmaz olan yetenekli fakat beşiktaş'a gelmesi anlamsız futbolcu.

kendisi bobo ile benzer karakterlerdedir. bekiştaş'ın gerçek ihtiyacı ise, fiziki yapısı kuvvetli, hava üstünlüğü de olan mehmet yıldız'dır. holosko'ya göre ucuz olan ve beşiktaş'ın aradığı hücumcu olan mehmet yıldız yerine, holosko'yu almak isteyen futbol fukaralarına da selam göndermek isterim...

gökhan güleç'e de 2 milyon euro ödendi bugün denizlispor'da kiralık!

holosko yetenekli bir futbolcudur buna en ufak bir sözümüz yok ancak, bobo ile yanyana oynayamayacak nitelikte olan bir futbolcuya milyon eurolar döküp, transfer edip, oynatamamak, oynatmak adına bobo'yu kesmek, ne yardan, ne de serden vazgeçebilmek tuhaf sonuçlar doğuracaktır.

eğer holosko başka bir takıma giderse ve 2 sene içinde değeri 14-15 milyon euro yaparsa da kimsenin dövünmesine gerek yoktur! çünkü holosko beşiktaş'ta oynarsa 2. youla faciası olur ve asla 14-15 milyon euro etmez...

yoğun istek üzerine edit: holosko kötü demedim, "başka takıma giderse değerini 14-15 milyon euro bile yapar" dedim. holosko geldiği dönemde 4-4-2 oynayan bir beşiktaş vardı. bobo-holosko olmaz dedim hala da arkasındayım bu düşüncemin. eğer klasik 4-4-2 oynayacaksak, nobre-bobo veya nobre-holosko olur. bu sezon da beşiktaş her ne kadar çok kaliteli bir kadro olmasa da 4-3-3 oynadı doğru şekilde ve holosko ileri 3'lüde sağ kanattaydı.