bugün
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği9
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması5
- salat namaz değildir7
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- hayat6
- andropoz amca6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- nervio23
- caz dinleyen erkek9
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- recep tayyip erdoğan28
- fiziği güzel sözlük kızları48
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- yazarların akşama dair planları8
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- sapık yaşlı5
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- chp de 5 belediye başkanına ihraç sevki2
- zina yapmayan ateist erkek3
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- latife hanım'ın çarşaflı olması2
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- benzine zam7
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı2
- rujlu kadınla öpüşmek2
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- arkadaşlar ben geldim2
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- leonidas8
- ismet biraderin düğünü2
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- bıyık bırakan erkek karizması6
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı2
- azerbaycan4
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- istanbul bilgi üniversitesi2
- canın makarna istemesi2
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- facebook sayfam nasıl3
Bir yönelim ve insanın elinde olmayan bir şey. Evet.
Ama bu bir yerde anormal bir şey değil mi sizce de sayın yazarlar?
insan doğası gereği karşı cinse ilgi duymalı, bu doğanın bir kanunu ve çoğalımı sağlar. Hemfikir miyiz?
Çoğu ülkede insanlar hemcinsleriyle sırf "ihtiyaç gidermek" veya "denemek" için beraber olurlar bunu da duyup görüyoruz (lafın gelişi allah göstertmesin). Ve bu sadece sapıklık, psikolojik bir durum yok.
Benim için asıl eşcinseller, hemcinslerine psikolojik ve cinsel anlamda ilgi duyanlar. Yani aşk da istek de beğeni de beğenilme arzusu da hemcinse yönelik bu insanlarda.
Ve sebepleri çoğu zaman çocukluğa veya yaşadıkları bir olaya dayanıyor. Karşı cinsten soğuyorlar, ya da yaklaşamıyorlar psikolojik anlamda karşı cinsten uzaklaştıkça da hemcinslerine ilgi duymaya başlıyorlar...
Bu bazen çocukluktan itibaren böyle oluyor.
Sizce bu bir sorun değil mi? Anormal olan bir durum sözkonusu. Ve buradaki norm doğanın empoze ettiği bir norm kimse bana felsefik bir ses tonuyla "normal olmak nedir?" diye soramaz.
Bence psikolojik bir sorun eşcinsellik.
Ama kişi kendini böyle iyi hissediyorsa (gerçekten iyi hissediyorsa) zararı olmayan bir hastalık.
O yüzden de rahat bırakın bu insanları. Ellerinde olan bir şey yok.
Bir şizofreni nasıl yaptıkları için hapse atamazsan, bir eşcinseli hemcinsine aşık oldu diye yargılayamazsın.
Ama insanlara bunu "normal" diye aşılamayı da ne olursunuz durdurun artık. Normal olan bir şey yok.
Edit: şizofreni de psikolojik bir sorun ve kişi kontrolü dışında hareket ediyor. Karşılaştırma sebebim bu sayın yazarlar.
Ayrıca şizofreni hastalığının farklı dereceleri vardır...
Not: bu özünde bir özeleştiri. Okurken bunu da kaale alın olur mu?
Ama bu bir yerde anormal bir şey değil mi sizce de sayın yazarlar?
insan doğası gereği karşı cinse ilgi duymalı, bu doğanın bir kanunu ve çoğalımı sağlar. Hemfikir miyiz?
Çoğu ülkede insanlar hemcinsleriyle sırf "ihtiyaç gidermek" veya "denemek" için beraber olurlar bunu da duyup görüyoruz (lafın gelişi allah göstertmesin). Ve bu sadece sapıklık, psikolojik bir durum yok.
Benim için asıl eşcinseller, hemcinslerine psikolojik ve cinsel anlamda ilgi duyanlar. Yani aşk da istek de beğeni de beğenilme arzusu da hemcinse yönelik bu insanlarda.
Ve sebepleri çoğu zaman çocukluğa veya yaşadıkları bir olaya dayanıyor. Karşı cinsten soğuyorlar, ya da yaklaşamıyorlar psikolojik anlamda karşı cinsten uzaklaştıkça da hemcinslerine ilgi duymaya başlıyorlar...
Bu bazen çocukluktan itibaren böyle oluyor.
Sizce bu bir sorun değil mi? Anormal olan bir durum sözkonusu. Ve buradaki norm doğanın empoze ettiği bir norm kimse bana felsefik bir ses tonuyla "normal olmak nedir?" diye soramaz.
Bence psikolojik bir sorun eşcinsellik.
Ama kişi kendini böyle iyi hissediyorsa (gerçekten iyi hissediyorsa) zararı olmayan bir hastalık.
O yüzden de rahat bırakın bu insanları. Ellerinde olan bir şey yok.
Bir şizofreni nasıl yaptıkları için hapse atamazsan, bir eşcinseli hemcinsine aşık oldu diye yargılayamazsın.
Ama insanlara bunu "normal" diye aşılamayı da ne olursunuz durdurun artık. Normal olan bir şey yok.
Edit: şizofreni de psikolojik bir sorun ve kişi kontrolü dışında hareket ediyor. Karşılaştırma sebebim bu sayın yazarlar.
Ayrıca şizofreni hastalığının farklı dereceleri vardır...
Not: bu özünde bir özeleştiri. Okurken bunu da kaale alın olur mu?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar