bugün
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- silikon memenin patlaması10
- çin'e demokrasi gelsin5
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- iyi dostlar biriktirdim7
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- ne dedin ne dedin sen4
- vinicius junior öldürüldü yerine başkası geçti2
- rujlu kadınla öpüşmek4
- mizah algısı müthiş insanlar3
- s'i l v'e r m'i s t16
- otobüs3
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- nervio23
- kürt fıkraları6
- pandela5
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- fiziği güzel sözlük kızları48
- audi a3 sedan3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- müslüm denen hıyar2
- recep tayyip erdoğan27
- gözünü am bürümek5
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- 2 milyar lira eft yapmak3
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- amerika'nın görevi ırak ta başarıyla sona erdi2
- lahmacun vs hamburger4
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- yazarların akşama dair planları9
- salat namaz değildir6
- caz dinleyen erkek9
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- amperest2
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması4
söylediğine göre ekşi'deki nicki zulfikardarbesi.
bak ikidir neye denk geliyorum.
ekşi'de başlık açıyor, altına yılmaz özdil gibi bol enter'lı entry giriyor.
sonra yiyo ayarı. ertesi gün tak, ayar yediği entry debe olmuş hahaha. yarın da ayar yediği şu entry debe'ye girecek. https://eksisozluk.com/entry/49333246
ayar da ayar gibi ayar yani. boynuna dolamış resmen. *
kendisi de burda çoluk çocuk çömbelekle uğraşıyor. ekşi'de şamar oğlanına dönünce gelip burdakileri bozmaya çalışıyor lale.
senin ölçün burasıdır adamım. uyma sen ekşi'deki kardeşlere. gel burda liselilerle uğraş, ona buna "tarihten ispatlar" diye uydurma hikayeler anlat. sen buranın adamısın, haddini aşma. siktiret ekşiyi mekşiyi, takıl olm işte burda. müridin burda çok işte.
edit: mesaj geldi, daha önce debe olmuş ayar yediği diğer entry de şu: https://eksisozluk.com/entry/48052524 unutmuştum ben görünce hatırladım.
edit2: haa kürt meselesine gelince, kürt değilim. dün şehit olan kardeşimizi de tanırım, görmüşlüğüm var yani konuşmaya fırsatımız olmadı ama aynı masada oturduk. hep de delikanlı oluşundan bahsederlerdi. davası uğruna ölmüş biri. tıpkı deniz gezmiş gibi. erdal eren gibi. MUSTAFA PEHLiVANOĞLU gibi. SELÇUK DURACIK gibi. bunların hepsi idam edildi. ikisi sol, ikisi sağ görüşlüydü. dördü de toprak altında. ben dördüne de üzüldüm. fırat çakıroğlu'na daha çok üzüldüm. zira o abileri gibi şerefle değil, namussuzca öldürüldü. anlatmak istediğim mesele sağ sol meselesi değildi. kendisi beni anlamıştır diye umuyorum.
edit3: bahsettiğim entry 20. sıradan debe oldu. ben değilim o yazar, peşin peşin söyliyim. ben idam edilmiş ağabeylerinden ders çıkarmayan zihniyetle sidik yarıştırmam.
bak ikidir neye denk geliyorum.
ekşi'de başlık açıyor, altına yılmaz özdil gibi bol enter'lı entry giriyor.
sonra yiyo ayarı. ertesi gün tak, ayar yediği entry debe olmuş hahaha. yarın da ayar yediği şu entry debe'ye girecek. https://eksisozluk.com/entry/49333246
ayar da ayar gibi ayar yani. boynuna dolamış resmen. *
kendisi de burda çoluk çocuk çömbelekle uğraşıyor. ekşi'de şamar oğlanına dönünce gelip burdakileri bozmaya çalışıyor lale.
senin ölçün burasıdır adamım. uyma sen ekşi'deki kardeşlere. gel burda liselilerle uğraş, ona buna "tarihten ispatlar" diye uydurma hikayeler anlat. sen buranın adamısın, haddini aşma. siktiret ekşiyi mekşiyi, takıl olm işte burda. müridin burda çok işte.
edit: mesaj geldi, daha önce debe olmuş ayar yediği diğer entry de şu: https://eksisozluk.com/entry/48052524 unutmuştum ben görünce hatırladım.
edit2: haa kürt meselesine gelince, kürt değilim. dün şehit olan kardeşimizi de tanırım, görmüşlüğüm var yani konuşmaya fırsatımız olmadı ama aynı masada oturduk. hep de delikanlı oluşundan bahsederlerdi. davası uğruna ölmüş biri. tıpkı deniz gezmiş gibi. erdal eren gibi. MUSTAFA PEHLiVANOĞLU gibi. SELÇUK DURACIK gibi. bunların hepsi idam edildi. ikisi sol, ikisi sağ görüşlüydü. dördü de toprak altında. ben dördüne de üzüldüm. fırat çakıroğlu'na daha çok üzüldüm. zira o abileri gibi şerefle değil, namussuzca öldürüldü. anlatmak istediğim mesele sağ sol meselesi değildi. kendisi beni anlamıştır diye umuyorum.
edit3: bahsettiğim entry 20. sıradan debe oldu. ben değilim o yazar, peşin peşin söyliyim. ben idam edilmiş ağabeylerinden ders çıkarmayan zihniyetle sidik yarıştırmam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar